Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bors: új élettársával bujkálhat Jakab Péter

888.hu

2021.11.22. 11:40

A Bors című lap fotókat tett közzé Jakab Péter Jobbik-elnökről.

 

A Bors című lap emlékeztet, hogy Jakab Péter hivatalos lakóhelye Budapesten, a XI. kerületi Fraknó utcában van, azt fizeti számára az Országgyűlés Hivatala, havi 239 ezer forintért. A lap azt írja, ott soha nem lakott a politikus, csak a pénz megszerzése miatt kötött szerződést egy régi családi baráttal. (Az erről szóló bizonyítékokat, dokumentumokat, amelyeket a Bors pénteken hozott nyilvánosságra, már nem is próbálta cáfolni a Jobbik elnöke.)

A Bors időközben kiderítette, hol lakhat valójában Jakab Péter. Mint írják, „megtaláltuk a bujkáló politikust a XI. kerületi Csóka utcában”.

A lap szerint munkatársaik kiderítették, hogy a Jobbik elnöke hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban élhet Budapesten egy nővel.

„Budán, néhány percre a Jakab család kelenföldi ingatlanbirodalmától – egy Csóka utcai lakásban élnek együtt” – fogalmaz a lap.

Van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet, és elébe szalad – a Bors videóját itt nézhetik meg.

A Bors újságírói tanúi voltak annak is, hogy a pártelnök sofőrje reggelente ide, a Csóka utcába jön Jakabért és élettársáért. A Bors felvételein az látható, hogy a pártelnök és a hölgy mintha titkolni próbálná ezt a kapcsolatot. Az utcára lépve azonnal körülnéznek, nem veszi-e észre őket valaki, vagy – a lap szerint – gyakran egymástól külön, néhány perc különbséggel jönnek ki és mennek be.

A gond mindössze az, hogy a Jobbik elnöke nemcsak a kamulakással, az Országgyűléstől kicsalt pénzzel, de pártja, a politikai közvélemény, sőt gyanútlan családja becsapásával is hamis látszatot kelthet. Facebook-posztjaiban, minden ilyesfajta megszólalásában ugyanis a családjáról, gyerekeiről gondoskodó boldog családapa látszatát igyekszik kelti”

– emeli ki cikkében a Bors, amely szerint a valóság az, hogy hónapok óta titkos élettársi viszonyt folytathat az említett nővel. A portál szerint a lakás fenntartása, finanszírozása is további kérdéseket vethet fel.

A Bors információit később megerősítették jobbikos forrásaik. A párt vezetői közül néhányan hosszabb ideje tudhatnak a titkos lakásról, Jakab „kettős életéről” és élettársáról.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Jakab Péter a Facebook-oldalán azt írta, hogy a hölgy a kabinetfőnöke, akivel baráti a viszonya.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán kiegészítő információkat osztott meg Jakabbal kapcsolatban.

A politikai szempontból a lényeg az, amit eddig még nem nagyon írtak meg a sajtóban: Molnár Enikő – aki hivatalosan Jakab titkárnője és kabinetfőnöke – élet-halál úrnője a Jobbikban, nagyon erős az informális befolyása a pártelnökre”

– fogalmazott Deák.

Jobbikos forrásaira hivatkozva azt írta, többször is panaszkodtak már rá, hogy rettenetes természete van Molnár Enikőnek.

Minősíthetetlen stílusban szokott beszélni a párt tagjaival, gyakorlatilag Jakab Péter helyett ő irányítja a Jobbikot” – írta az elemző.

A jelek szerint a jobbikosok megelégelték, hogy miközben Jakab Péternek hívják a párt elnökét, valójában a képen látható hölgy diktál és sokszor trágár stílusban ő utasítja rendre a párttagokat. Ők szivárogattak ki információkat most Jakabról és a hírek szerint ők szellőztették meg azt a hírt is, amit megírt ma reggel a Bors

– zárta a bejegyzést Deák Dániel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére