Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bors: új élettársával bujkálhat Jakab Péter

888.hu

2021.11.22. 11:40

A Bors című lap fotókat tett közzé Jakab Péter Jobbik-elnökről.

 

A Bors című lap emlékeztet, hogy Jakab Péter hivatalos lakóhelye Budapesten, a XI. kerületi Fraknó utcában van, azt fizeti számára az Országgyűlés Hivatala, havi 239 ezer forintért. A lap azt írja, ott soha nem lakott a politikus, csak a pénz megszerzése miatt kötött szerződést egy régi családi baráttal. (Az erről szóló bizonyítékokat, dokumentumokat, amelyeket a Bors pénteken hozott nyilvánosságra, már nem is próbálta cáfolni a Jobbik elnöke.)

A Bors időközben kiderítette, hol lakhat valójában Jakab Péter. Mint írják, „megtaláltuk a bujkáló politikust a XI. kerületi Csóka utcában”.

A lap szerint munkatársaik kiderítették, hogy a Jobbik elnöke hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban élhet Budapesten egy nővel.

„Budán, néhány percre a Jakab család kelenföldi ingatlanbirodalmától – egy Csóka utcai lakásban élnek együtt” – fogalmaz a lap.

Van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet, és elébe szalad – a Bors videóját itt nézhetik meg.

A Bors újságírói tanúi voltak annak is, hogy a pártelnök sofőrje reggelente ide, a Csóka utcába jön Jakabért és élettársáért. A Bors felvételein az látható, hogy a pártelnök és a hölgy mintha titkolni próbálná ezt a kapcsolatot. Az utcára lépve azonnal körülnéznek, nem veszi-e észre őket valaki, vagy – a lap szerint – gyakran egymástól külön, néhány perc különbséggel jönnek ki és mennek be.

A gond mindössze az, hogy a Jobbik elnöke nemcsak a kamulakással, az Országgyűléstől kicsalt pénzzel, de pártja, a politikai közvélemény, sőt gyanútlan családja becsapásával is hamis látszatot kelthet. Facebook-posztjaiban, minden ilyesfajta megszólalásában ugyanis a családjáról, gyerekeiről gondoskodó boldog családapa látszatát igyekszik kelti”

– emeli ki cikkében a Bors, amely szerint a valóság az, hogy hónapok óta titkos élettársi viszonyt folytathat az említett nővel. A portál szerint a lakás fenntartása, finanszírozása is további kérdéseket vethet fel.

A Bors információit később megerősítették jobbikos forrásaik. A párt vezetői közül néhányan hosszabb ideje tudhatnak a titkos lakásról, Jakab „kettős életéről” és élettársáról.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Jakab Péter a Facebook-oldalán azt írta, hogy a hölgy a kabinetfőnöke, akivel baráti a viszonya.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán kiegészítő információkat osztott meg Jakabbal kapcsolatban.

A politikai szempontból a lényeg az, amit eddig még nem nagyon írtak meg a sajtóban: Molnár Enikő – aki hivatalosan Jakab titkárnője és kabinetfőnöke – élet-halál úrnője a Jobbikban, nagyon erős az informális befolyása a pártelnökre”

– fogalmazott Deák.

Jobbikos forrásaira hivatkozva azt írta, többször is panaszkodtak már rá, hogy rettenetes természete van Molnár Enikőnek.

Minősíthetetlen stílusban szokott beszélni a párt tagjaival, gyakorlatilag Jakab Péter helyett ő irányítja a Jobbikot” – írta az elemző.

A jelek szerint a jobbikosok megelégelték, hogy miközben Jakab Péternek hívják a párt elnökét, valójában a képen látható hölgy diktál és sokszor trágár stílusban ő utasítja rendre a párttagokat. Ők szivárogattak ki információkat most Jakabról és a hírek szerint ők szellőztették meg azt a hírt is, amit megírt ma reggel a Bors

– zárta a bejegyzést Deák Dániel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

Húsz ország ígért újabb fegyverszállítmányokat Ukrajnának

Egy hétfőn megrendezett virtuális találkozó alkalmával mintegy 20 ország ígéretet tett arra, hogy újabb fegyverszállítmányokat juttat el Ukrajnába – jelentette be sajtótájékoztatóján Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére