Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bojkottálta a miskolci Fidesz járványügyi mentőcsomagját a baloldali városvezetés

B. F.

2020.10.29. 16:00

A miskolci Fidesz csütörtökön nyújtott be egy indítványt a közgyűlésnek, amelyben javaslatokat tettek a baloldali városvezetésnek a vendéglátósok és taxisok megsegítésére. A baloldali városvezetés nem meglepő módon nemcsak nem támogatta, de napirendre sem vette a beadványt, amely közel 4000 bérlőt, sok száz családot és nyugdíjast segíthetne a járványhelyzetben.

A mentőcsomag a közterület-használati díj elengedésével segítene a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került vendéglátósoknak és taxisoknak. A Fidesz–KDNP indítványát csütörtökön nyújtották be a miskolci közgyűlésnek, de azt a baloldali többségű városvezetés napirendre sem vette.

Az indítvány azt is tartalmazza, hogy az étterem-tulajdonosok bérleti díját jövő év végéig a felére csökkentsék, ami jelentősen támogatná a vendéglátásból élőket. A Fidesz miskolci frakcióvezetője, Nagy Ákos elmondta, hogy a segítséggel életben tartható több száz olyan helyi vállalkozás, amely a jövőben is megtartaná miskolci telephelyét.

Egy nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy Miskolc a kormányzati intézkedéseken túlmenően és az országos jogszabályi kereteken túlmenően helyben is megmutassa a miskolci vállalkozóknak és sok ezer miskolcinak, hogy kész segítő kezet nyújtani, és nem a várost vezető baloldali koalíció személyes érdekei az elsődlegesek, hanem valóban a miskolciakéi”

– nyilatkozta Nagy Ákos a Hír TV-nek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére