Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíróság elé kell állniuk Sneider Tamás fiainak

Pörge Béla

2018.04.13. 07:08

Sneider két fia a Betyársereg tagjaként egy cigány családot fenyegetett meg a vád szerint.

Bíróság elé állnak májusban Sneider Tamás jobbikos politikus fiai, az Egri Járásbíróságon május 17-én kezdődik ügyük tárgyalása.

Közösség tagja elleni erőszak bűntettével is vádolja az Egri Járási és Nyo­mozó Ügyészség azokat a fiatalokat, akik közül többen is a leginkább szélsőséges, rasszista megnyilvánulásairól ismertté vált Betyársereg tagjaként 2015-ben hónapokon át folyamatosan zaklatták és fenyegették egy cigány család tagjait Szúcson — írja a Magyar Idők.

Jobbik-alelnök két fia is, Márk és Erik, akik akár börtönbe is kerülhetnek, mert a vádhatóság a vádlottakkal szemben – egy kivétellel – végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

A vádirat szerint az elsőrendű vádlott kibérelt egy házat Szúcson, majd a bérleményből a társaival a kiszemelt család háza előtt rendszeresen felvonultak, a család tagjait a beleegyezésük nélkül fotózták, videózták.

Érdekesség, hogy az egri szkinhedes körökben Roy néven ismert Snei­der Tamást is elítélték 1992-ben: felfüggesztett szabadságvesztést kapott egy cigány ember tettleges bántalmazása miatt. Korábban azt nyilatkozta, büszke a Betyársereghez csatlakozott fiaira.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére