Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Befejeződött a vizsgálat az Operettszínház zaklatási botrányával kapcsolatban

888.hu

2020.08.04. 17:30

Most közölte az eredményt az Emmi.

Mint ismert, Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztérium minisztere utasítására felállt egy bizottság, amelynek az volt a feladata, hogy kivizsgálja, hogy a Budapesti Operettszínház főigazgatója megtett-e mindent az intézményben kitört botrány tisztázásával kapcsolatban. Az eredményt most közölték.

A vizsgálóbizottság a főigazgató meghallgatása után megvizsgálta a rendelkezésre álló dokumentumokat, amelyek alapján megállapítható volt, hogy az Operettszínház főigazgatója felé szóbeli jelzéssel élő munkatárs meghallgatását követően a főigazgató az elvárható gondossággal járt el: megtette a szükséges intézkedéseket, még független szakértőket is felkért az ügy kivizsgálására.

A főigazgató és a független szakértők vizsgálata során sem nyert bizonyítást, hogy a Budapesti Operettszínházban bármilyen zaklató jellegű tevékenység történt volna” – olvasható az Emmi vizsgálatáról kiadott közleményben. Hozzátették, az Emberi Erőforrások Minisztériuma minden hátrányos megkülönböztetést és a szexuális zaklatás valamennyi formáját elítéli.

Az Indexnek korábban két operettszínházas munkatárs azt állította, a februárban közös megegyezéssel távozott ügyvezető igazgató, Kriza Zsigmond elviselhetetlen munkakörülményeket teremtett, bánásmódja megalázó volt, amelyet jeleztek is Kiss-B. Atilla főigazgatónak. A teátrum vezetője korábban azt nyilatkozta, külső szakemberrel kivizsgáltatta a vádakat, ám a vizsgálat nem igazolta az állításokat – Kriza mégis távozott.

(Blikk nyomán)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére