Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barátom, te náci vagy, nem konzervatív

888.hu

2016.04.04. 19:28

A Vs.hu megírta, hogy a Magyar Hírlap robbantotta a hírt, mely szerint a Pázmányon megalakult a kultúrmarxisták befolyását ellensúlyozni akaró Konzervatív Hallgatók Szövetsége.

László Balázs, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója vezetésével megalakult a Konzervatív Hallgatók Szövetsége. 

Egy baj van ezzel

Aki sorsközösséget vállal szélsőséges ideológiával, holokauszttagadó, a borús ég mögött chemtrélező háttérhatalmat vizionáló szervezettel, jelen esetben a Pax Hungarica nyilas mozgalommal, az nem konzervatív, hanem echte náci. 

Náciknak meg semmi keresnivalójuk nincs a konzervativizmus térfelén. Hiába a jólfésült frizura, slim fit zakó, a konzervatív külső nyilas belsőt takar László Balázs esetében. László Balázs a Pax Hungarica nyilas mozgalom rendezvényén vett részt konferálóként 2015-ben. 

A Pax Hungarica mozgalom Szálasi Ferenc hungarista ideológiáját vallja a magáénak. Rendezvényeiken a Szálasi Ferenc-féle nyilas mozgalom jelképeit használják, formaruhájuk pedig a jól ismert zöld ing. A mozgalom nyíltan megvet és alacsonyabb származásúnak tart bizonyos társadalmi csoportokat, például a zsidókat, homoszexuálisokat és a cigányokat.

Önmeghatározásuk szerint: Szálasi ideológiájának, vagyis a hungarista eszmerendszernek kétségtelenül bölcseleti alapjai vannak, melyeket ápolni kívánnak. 

Még mindig sok a nyilas és kevés az íjász! 

(Magyar Hírlap, VS.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Akinek még nem sikerült ma egy jót nevetnie, arról Dobrevék gondoskodnak. Tessék: megtartották az első árnyékkormányülést a ma kezdődő parlament ősz ülésszaka előtt. Ott volt mindenki. A Jó, a Rossz és a Csúf. Ja nem, a Jó hiányzott.

Orbán Viktor: A baloldalt Amerikából pénzelték

A magyar kormányfő a pártok frakcióvezetőinek beszédére reagált a parlament hétfői ülésén.

24.hu: A baloldal kampányát Amerikából finanszírozták

Csaknem kétmilliárd forint érkezett 2022 első felében Márki-Zay Péter mozgalmához az Egyesült Államokból – írja a baloldali 24.hu nevű portál. A lap kifejti, milyen szerepe lehetett Karácsony tanácsadójának az amerikai pénzek megszerzésénél.

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Európában elsőként, Magyarországon megkérdezzük az emberek véleményét a szankciókról – mondta napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben Orbán Viktor miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére