Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barátom, te náci vagy, nem konzervatív

888.hu

2016.04.04. 19:28

A Vs.hu megírta, hogy a Magyar Hírlap robbantotta a hírt, mely szerint a Pázmányon megalakult a kultúrmarxisták befolyását ellensúlyozni akaró Konzervatív Hallgatók Szövetsége.

László Balázs, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója vezetésével megalakult a Konzervatív Hallgatók Szövetsége. 

Egy baj van ezzel

Aki sorsközösséget vállal szélsőséges ideológiával, holokauszttagadó, a borús ég mögött chemtrélező háttérhatalmat vizionáló szervezettel, jelen esetben a Pax Hungarica nyilas mozgalommal, az nem konzervatív, hanem echte náci. 

Náciknak meg semmi keresnivalójuk nincs a konzervativizmus térfelén. Hiába a jólfésült frizura, slim fit zakó, a konzervatív külső nyilas belsőt takar László Balázs esetében. László Balázs a Pax Hungarica nyilas mozgalom rendezvényén vett részt konferálóként 2015-ben. 

A Pax Hungarica mozgalom Szálasi Ferenc hungarista ideológiáját vallja a magáénak. Rendezvényeiken a Szálasi Ferenc-féle nyilas mozgalom jelképeit használják, formaruhájuk pedig a jól ismert zöld ing. A mozgalom nyíltan megvet és alacsonyabb származásúnak tart bizonyos társadalmi csoportokat, például a zsidókat, homoszexuálisokat és a cigányokat.

Önmeghatározásuk szerint: Szálasi ideológiájának, vagyis a hungarista eszmerendszernek kétségtelenül bölcseleti alapjai vannak, melyeket ápolni kívánnak. 

Még mindig sok a nyilas és kevés az íjász! 

(Magyar Hírlap, VS.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére