Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: nő a migránsok aktivitása

Bokor Gábor

2019.07.31. 09:45

Fokozódott a migránsok aktivitása az elmúlt időszakban a szerb határszakaszon – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a közmédia szerda reggeli műsorában.

Bakondi György elmondta: az idén már több mint 6300-an kísérelték meg illegálisan átlépni a magyar határt. A szakértő ismertette, hogy a bevándorlók többsége pakisztáni, afgán és iráni állampolgár, de irakiak, szírek és fekete-afrikaiak is rendszeresen megsértik a határt.

Azzal kapcsolatban, hogy Frankfurtban egy eritreai bevándorló a vonat alá lökött egy nőt a gyermekével hétfőn, Bakondi György hangsúlyozta: a magyar kormány évek óta igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy az ellenőrizetlen illegális migráció veszélyt jelent a fogadó ország állampolgáraira.

Fotó: AFP

A belső biztonság megteremtéséért Európa külső határait le kell zárni az illegális migráció előtt, és el kell érni, hogy távozzanak a bűncselekményekből élő illegális bevándorlók

– jelentette ki a főtanácsadó.

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Bakondi György azt mondta: a fizikai és jogi határzárnak köszönhetően Magyarország mára Európa egyik legbiztonságosabb országává vált, ami segíti a gazdaság fejlődését is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére