Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: Majdnem 37 ezer határsértőt fogtak el az idén

888 / MTI

2020.12.02. 08:57

Bakondi György szerint ez a szám jóval több, mint az előző három év összesített adata.

Majdnem 37 ezer határsértőt fogtak el és kísértek vissza eddig idén a magyar hatóságok – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Hozzátette, ezzel párhuzamosan mintegy négyszáz embercsempészt fogtak el.
Szerbiában ugyanakkor – a választások miatt – biztonsági intézkedéseket vezettek be, és a határ közelében várakozókat elvitték; egyelőre kérdés, hogy hol helyezik el őket.

De az biztos, hogy a napi migrációs nyomás és az embercsempész szervezett bűnözés aktivitása tipikussá vált a határon, folyamatos nyomás alatt tartja a határunkat, és feladatot ad a rendvédelmi és a honvédségi erőknek”

– közölte.
A belbiztonsági főtanácsadó a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában felhívta a figyelmet arra is, hogy egy nemrégiben megjelent brüsszeli stratégia már pontosan fogalmaz az illegális bevándorlókkal kapcsolatban. Legális csatornákat nyitnának a beérkezőknek, világossá tették, hogy minden tagállamnak be kell fogadnia őket, lakáshoz juttatnák őket, és kiemelt figyelmet kell fordítani a társadalmi beilleszkedésükre. Sőt megjelent az állampolgárság és a választójog megadása is – tette hozzá.

Bakondi György szerint ez egy új megközelítés, ami komoly kulturális és biztonsági veszélyt hordoz magában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére