Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: Amerikában jelentõs szemléletváltás megy végbe

Bertha László

2017.01.21. 09:28

Az új elnök beiktatási beszédébõl is arra lehet következtetni, hogy Amerikában jelentõs szemléletváltás megy végbe - mondta a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója.
Az új elnök beiktatási beszédéből is arra lehet következtetni, hogy Amerikában jelentős szemléletváltás megy végbe – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György Donald Trump pénteki beiktatásáról elmondta, hogy az Egyesült Államok és Magyarország elsősorban a nemzetközi politikai színtéren, a NATO-ban és az európai biztonság ügyében, de mindemellett gazdasági és tudományos téren is együtt tud működni.

A belbiztonsági főtanácsadó úgy véli, aki figyelmesen hallgatta Trump beiktatási beszédét, hallhatta, hogy milyen kiemelt szerepet kapott benne a biztonság. Ez pedig összhangban van az elnök kampányban tett ígéreteivel.

Bakondi hozzátette, hogy ebből arra lehet következtetni, hogy az Egyesült Államokban jelentős szemléletváltás megy végbe, szakítanak a politikailag korrekt meggondolásokkal, és minden bizonnyal olyan, az emberek sokaságát érintő kérdésekkel foglalkoznak majd, mint a nemzeti érdek, a biztonság.

Az új amerikai vezetés álláspontja sok rokon vonást mutat a magyar kormány biztonságpolitikájával – tette hozzá Bakondi György.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére