Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: a magyar karácsonyi vásárok biztonságosak

Tóth Dalma

2018.12.13. 09:36

A rendõrség katonai rendészek, polgárõrök és a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közremûködésével garantálja a magyarországi karácsonyi vásárok biztonságát - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója az M1 aktuális csatorna csütörtöki mûsorában.

Bakondi György erről annak apropóján beszélt, hogy Strasbourgban egy merénylő kedd este két embert lelőtt egy karácsonyi vásár közelében, tizenketten megsebesültek, többen súlyosan.

Hozzátette, hogy Magyarországon 160 helyszínen tartanak karácsonyi vásárt, illetve rendezvény, a kormány pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar lakosság békességben ünnepelhessen.

Közölte: Magyarországon annál is inkább nehéz egy hasonló terrorcselekmény elkövetése, mert az országban nem él olyan jelentős muszlim kisebbség, amely segíteni tudná a merénylet megszervezését, illetve segíteni tudná a támadó menekülését.

Bakondi György a Kossuth Rádió csütörtöki Jó reggelt, Magyarország! című műsorában emlékeztetett arra:

az elmúlt években már 300-an haltak meg és 1500-an sérültek meg Európában olyan merényletekben, amelyeket iszlám vallású bevándorlók követtek el.

Ugyanakkor egyre élesebb a határvonal a biztonság tekintetében a bevándorlást támogató és a bevándorlást ellenző országok között – mondta a főtanácsadó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére