Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Azonosították a dunai hajókatasztrófa egyetlen gyermekáldozatát

Tóth Dalma

2019.06.12. 15:33

Azonosították a Hableány kiemelésekor talált negyedik holttestet is – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A május 29-én történt dunai hajóbaleset kedden megtalált negyedik áldozata egy dél-koreai kislány, aki a tragédia egyetlen gyermekáldozata.

A négy áldozat közül kettő dél-koreai nő volt, egy pedig a hajó magyar kapitánya, akiket már azonosítottak.

A kutatásban résztvevők megduplázott létszámmal, a Duna teljes déli szakaszán továbbra is keresik a még hiányzó négy dél-koreai utast. A hajót kedden többórás megfeszített küzdelem árán sikerült kiemelniük a hatóságoknak, majd a roncsot Csepelre szállították, ahol részletesen átvizsgálják majd.

Fotó: MTI

Két hajó ütközött össze május 29-én este 9 óra körül a Duna budapesti szakaszán, a Parlamentnél. Az egyik hajó elsüllyed 35 emberrel a fedélzetén. A Hableány nevű turistahajó a szakadó esőben egy szállodahajóval ütközött, amely maga alá gyűrte a kisebb hajót. A turistahajó roncsát a Margit híd pilléréhez közel, a Duna mélyén találták meg. A katasztrófát 7 ember élte túl.

Megszólaltak a hajókatasztrófa túlélői és szemtanúi

Elképesztő dolgokról számoltak be. A Hableányt az ország egyik legtapasztaltabb kapitánya vezette, de így is megtörtént a tragédia. A hatóságok a 21 eltűnt embert továbbra is keresik. Legalább heten meghaltak, amikor összeütközött két hajó szerda este a Dunán a fővárosban, a Parlamentnél, majd ennek következtében az egyik elsüllyedt 35 emberrel a fedélzetén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére