Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az unió úgy csinál, mintha nem is lennének migránskártyák

Bokor Gábor

2019.02.24. 22:00

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje elmondta, egyértelmû, hogy a brüsszeli bürokraták nem megfékezni, hanem megszervezni akarják a bevándorlást.

A Bayer Show vasárnap esti vendége Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt. A politikus többek között a migránskártyákról beszélt, melyet a brüsszeli vezetés osztogat az illegális bevándorlóknak. 

A migránsok pénzelésének gyakorlata van, a migránsbankkártya működik, az unió mégis úgy tesz, mintha ez a dolog nem létezne"

– mondta Kocsis, aki szerint a magyar kormány csupa olyan dolgot állít illetve kérőjelez meg a brüsszeli tervekről szóló kormányzati plakátkampányában, amelyek európai dokumentumokban szerepelnek és nincs rajtuk mit félre érteni.

40 milliárd forintot költ migránskártyákra az EU

2019. február 21. 20:24 Több mint 90 ezer bevándorló kap juttatást az úgynevezett migránskártyákon az Európai Uniótól, összesen csaknem 40 milliárd forint értékben - mondta Hollik István. A kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában elképesztőnek nevezte, hogy tényleg léteznek ezek a név nélküli bankkártyák.

A politikus leszögezte, egyértelmű, hogy a brüsszeli bürokraták nem megfékezni, hanem megszervezni akarják a bevándorlást.

Kocsis Máté példaként említette, hogy a Frontex nem kapta meg a létszámbővítéshez beígért többlettámogatást, így nem tudja kiváltani a nemzeti határvédelmek erejét.

 

A frakcióvezető beszélt az ellenzéki pártok esetleges összefogásáról is. Azt mondta: pénzért és hatalomért mindenre képesek, a Jobbik pedig elárulta saját szavazóit.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére