Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ukrán kapitány két hónapja már okozott egy balesetet

Nagy Gábor

2019.06.06. 07:17

Sajtóinformációk szerint nem a múlt heti tragédia volt első eset, hogy a Hableányt felöklelő szállodahajó kapitánya balesetet okozott.

A Hableány katasztrófája miatt előzetes letartóztatásban lévő ukrán hajóskapitány okozta két hónapja azt a balesetet, amiben a svájci cég egy másik szállodahajója nekihajtott egy tankernek – számolt be róla a TV2 hírműsora, a Tények a hajozas.hu alapján.

A hajozas.hu-nak egy névtelenséget kérő dolgozó mondta el, hogy ugyanaz az ukrán férfi volt a balesetet okozó Viking Idun nevű szállodahajó parancsnoka, amikor az nekiment a olajszállító monstrumnak, mint aki a budapesti balesetnél is szolgálatban volt. Az Idun fedélzetén akkor 171 utas tartózkodott. Az esetről a brit sajtó is beszámolt.

Ismert, múlt hét szerdán süllyedt el a Hableány. Azóta a magyar és dél-koreai szakemberek folyamatosan azon dolgoznak, hogyan tudják kiemelni a hajó roncsát a vízből. Mindeközben folyamatosan kerülnek elő az újabb halálos áldozatok. A bíróság hétvégén elrendelte a szállodahajó 64 éves, ukrán kapitányának letartóztatását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére