Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az oslói nyócker

Nagy Gábor

2016.01.08. 20:30

Már a skandináv álom se az igazi.

Oszló, a világ egyik leggazdagabb államának, Norvégiának a fővárosa. A skandináv álom egyik megtestesítője - gondolhatná az ember. De egyik kerületében, a többségében muzulmánok lakta Gronlandban az utóbbi években igencsak elszaporodtak a bűncselekmények.

Pedig a kerület, Gronland nem a város szélén szélén található, hiszen két metrómegállónyira van tőle a parlament és egy megállóra a központi pályaudvar.

Ez nem Norvégia, ez nem Európa többé

Gronland ellenőrzését a rendőrség jórészt már feladta. Az Aftenposten című norvég újság – amely az ország egyik legnagyobb lapja, iszlám- és 'multikulti'-párti – már 2010 elején arról cikkezett, hogy szélsőséges iszlamista nézeteket valló emberek lófrálnak a kerületben, akik homoszexuális párokat bántalmaznak és űznek el. A nyílt utcán, a metrómegállók közelében pedig dílerek árusítják drogot.

Az elmúlt 10 évben már több mint 4000 embert fosztottak ki a kerületben és környékén. Az elkövetők többsége pedig fiatal, muzulmán bevándorló volt.

A rendőrség pedig tehetetlen

Az egyik áldozat, Sturla Nostvik egészen addig nem is sejtette, hogy miféle veszélybe került, amíg a támadók a egy pisztolyt nem tartottak a homlokához. A rendőrség, miután Nostvik a kórházban kötött ki, csak annyit tudott hozzáfűzni az esethez: mindenkinek meg van a joga ahhoz hogy biztonságban érezze magát, de arra nincs módjuk, hogy megfékezzék a bűnözőket, mert:

Elvesztettük a várost."

(Poqari)

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére