Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az önkormányzati választás rendkívüli eseményei

Ányos Miklós

2019.10.13. 22:09

Komoly atrocitás nem történt, néhány rosszullétet leszámítva rendben zajlottak a választások.

Az egyik szavazóhelyiségben egy ittas személy nem tudta magát igazolni. Kiabált a bizottsággal és a felszólításra sem akarta elhagyni a helyiséget.

Két, átjelentkezéssel szavazó állampolgár, a névjegyzék aláírása és a szavazólap átadása után jelezte, hogy az állandó lakcímük szerinti jelöltekre kívánnak szavazni. A bizottság tájékoztatása után némi szóváltást követően maguktól elhagyták a szavazóhelyiséget.

Egy másik szavazókörben a választópolgár a szavazólapok összes példányát az épületből ki akarta vinni, többszöri felszólítás ellenére sem adta vissza a SZSZB tagjainak, ehelyett összetépte. A bizottság elnöke a választót rendre utasította, aki ezután elhagyta a szavazóhelyiséget.

BAZ megyében a mozgóurna esett ki szállítás közben az autóból.

Törökszentmiklóson a nemzetiségi megfigyelőt allergiás tüneteket vett észre magán, amit egy korábbi darázscsípés okozhatott.

Budapest V. kerületében az egyik beérkező választópolgár látta, hogy éppen eligazítanak egy másik szavazót, idegesen leült, mire az elnök azt mondta, hogy nyugodtan menjen hozzá az okmányaival, amivel igazolja magát. A választópolgár mondta, hogy ő „ráér”, hagyják őt pihenni. Az ismételt kérésre átnyújtotta az okmányait az elnöknek, aki megnézte az okmány érvényességét, mire a választó idegesen kitépte okmányát az elnök kezéből és szitkozódva, trágár szavak kíséretében kiment a szavazóhelyiségből.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére