Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az olasz rendõrség vádat emel a veronai buszbaleset sofõrje ellen

Kékes Viki

2017.01.31. 13:28

Az olasz rendõrség hétfõn bejelentette, hogy vádat emel a 16 halálos áldozatot követelõ veronai buszbaleset egyik túlélõje, az 52 éves sofõr ellen.

Az olasz rendőrség hétfőn bejelentette, hogy vádat emel a 16 halálos áldozatot követelő veronai buszbaleset egyik túlélője, az 52 éves sofőr ellen – írja a The Local.

A rendőrség tájékoztatása alapján a törvényszéki vizsgálat kimutatta, hogy a megvádolt férfi vezette a buszt – a fedélzeten tartózkodó két sofőr közül – a baleset megtörténtekor.

A sofőrt "közlekedési emberölés" bűntettével vádolják. Ez azt jelenti, hogy – a vád szerint – felelőtlen magatartása vagy gondatlansága vezetett a tragédiához.
Január 20-án az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, több mint húszan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott. Az áldozatok között van egy siófoki diák, illetve a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapatának egyik játékosa is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére