Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az MTVA sejtette hogy lehallgatják

888.hu

2016.04.03. 10:18

Nemrég egy rejtett lehallgatókészülék került elõ az MTVA székházában a megbízott vezérigazgató irodájából. Mára kiderült, hogy többen is sejtették, hogy lehallgatják, hiszen túl sok információ szivárgott ki.

Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató irodájában kedden fedezték fel a lehallgatókészüléket. 

A titkos lehallgatás ügyében a Nemzeti Nyomozóiroda már eljárást indított. A Nemzet úgy tudja, hogy egy átlagosnak mondható, bármelyik Spyshopban beszerezhető poloskát találtak Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai székházában, Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató és operatív vezérigazgató-helyettes tárgyalójában. Ebben a Spycentrumban például 89 ezer forintért már beszerezhető a teljes készülék. 

Az állam nem használ ilyen poloskát

A Magyar Nemzet értesülése szerint miután több kényes információ is kikerült az MTVA-val kapcsolatban, szakemberek műszerekkel átnézték az elnöki tárgyalót is, és ekkor bukkantak az egyik szék háttámlájában, a kárpitban a lehallgatóberendezésre.

A lehallgatókészülék egy  kis hatótávolságú poloska volt, olyan, amilyet például a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ) soha nem használ, ellentétben az üzleti hírszerzésben dolgozó magáncégekkel. 

(MNO)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére