Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMP társelnöke teljesen tönkretette a szomszédját

Nagy Gábor

2018.03.07. 21:00

A szerdai Tények Hadházy Ákos kapcsán közölt riportot. A mûsorban azt mondták: Hadházy Ákos éveken át ellehetetlenítette idõs szomszédját, mert az nem akarta neki eladni a lakását.

A szerdai Tények az LMP politikusa kapcsán közölt riportot. A műsorban azt mondták: Hadházy Ákos éveken át ellehetetlenítette idős szomszédját, mert az nem akarta neki eladni a lakását.

A Tények szerint az LMP társelnöke például a nyugdíjas beleegyezése nélkül újíttatta fel a társasház tetőszerkezetét, amelyből félmillió forintot a 69 éves férfinak kell törlesztenie.

Az idős, 69 éves szomszédot most kórházban ápolják, annyira leromlott az egészségi állapota az éveken át tartó pereskedés miatt.

A politikus a történetre Facebook-bejegyzésben reagált. Mint írta: éveken át könyörgött az idős férfi lányainak, hogy tegyenek valamit az édesapjukkal.

Az LMP társelnöke mindent megtett annak érdekében, hogy elüldözze az idős férfit, aki csak azért sem volt hajlandó eladni a lakását. A Tények szerint korábban előkerült egy hangfelvétel, amin az idős férfi elmeséli, hogy Hadházy elzárta a vízvezetéket a szomszédjánál, így a férfi másfél éven keresztül az udvarról hordta a vizet egy vödörben.

Hadházy szomszédja nem tudott mosni, nem tudta rendesen használni a WC-t, és fürdeni is az idősek otthonába járt.

Mert fülugrok (sic!) az idősek otthonába, ott jó helyem van, ott fürdök, ott eszek és ott kimosnak rám"

– hallatszik a felvételen, amit a műsorban bejátszottak.

Az LMP társelnöke először eltartási szerződéssel próbálkozott, ám az idős férfi elutasította az ajánlatot. A 69 éves férfi szerint Hadházy később szándékosan eláztatta az otthonát, hogy elüldözze a lakásból.

Eláztatta az egész lakásomat, majdnem felrobbant, minden szikrázott. Az ágyam, a parkettám, minden, gyönyörű lakás volt, tönkrement, most olyan, mint egy szemétdomb"

– mesélte az idős férfi.

Hadházy ezután felújította a társasház tetőszerkezetét, a Tények szerint mintegy két és fél millió forintért. Később pedig lakógyűlési határozatra hivatkozva kötelezték a politikus idős szomszédját, hogy a tulajdoni hányadnak megfelelően félmillió forinttal járuljon hozzá a javítási költségekhez. Egy háromlakásos társasházról van szó, amiből kettőnek Hadházyék a tulajdonosai – így a lakógyűlésen minden döntést ők tudnak befolyásolni.

Miután az LMP társelnöke nem tudott fizetni, a politikus beperelte a szomszédját, akinek a nyugdíjából több tízezer forintot vonnak le havonta – "törlesztés" gyanánt.

Az idős férfi emiatt lehetetlen helyzetbe került. Sokszor tűzifára sem telik neki és egész nap fagyoskodnia kell. Sőt, még a gyógyszereit sem tudja kiváltani – derült ki a Tényekből.

Miközben Hadházy Ákos a 69 éves idős emberen próbálja behajtani a "tartozását", az LMP társelnöke több millió forintot költ hobbijára, a repülőzésre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére