Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ifjú kereszténydemokraták feljelentik Bolgár Györgyöt

888.hu

2016.09.20. 10:38

A fiatal kereszténydemokraták megítélése szerint Bolgár György kimeríti a Btk. szerinti, kommunizmus bûneinek tagadását. Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy szeptember 10-én Bolgár György a Klubrádió mûsorában ellenforradalomnak nevezte 1956-ot - mondta Nacsa Lõrinc.

Közel egy hónappal a hatvanadik évforduló előtt, meggyalázta azoknak a fiataloknak az emlékét, akik a mostani fiatalok szabadságát teremtették meg – mondta Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke.

Bolgár György megdöbbentő, a kommunista rendszer fénykorát idéző mondatai a mai napig visszahallgathatók a rádió honlapján. Ráadásul a műsorban Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője hiába hívja fel Bolgár figyelmét arra, hogy valójában minek nevezte 1956-ot, a Klubrádió hírhedt műsorvezetője nem helyesbített, hanem gyomorforgató megszólalását megpróbálta inkább Orbán Viktor miniszterelnökre kenni.

Mint ismert, korábban az 1956-os forradalom utáni megtorlások egyik irányítója, a kommunista Kádár belügyminisztere, Biszku Béla is ellenforradalomnak nevezte 1956-ot és kijelentette, szerinte jogosan rohanta le hazánkat a szovjet hadsereg.

(Kossuth Rádió) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére