Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Az európai bürokrácia vezetői mindent megtesznek a legális migrációért"

Forisek Ádám

2019.04.04. 09:58

A miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója szerint az európai bürokrácia vezetõi még az EP-választások elõtt megpróbálnak mindent megtenni a legális migrációért.

Bakondi György csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, az EU vezetői – a választásokig hátralevő időben – még inkább érzékenyíteni akarják a nyugat-európai lakosságot a bevándorlás iránt.

El akarják hitetni az emberekkel, hogy a legálisan érkezőkre szükség van, és nem követnek majd el komoly bűn- és terrorcselekményeket – hangsúlyozta.

Mint fogalmazott, az európai bürokrácia vezetői már kijelentették, hogy illegális migráció nincs, így szükségtelen a határok védelme, sőt a meglévő kerítéseket is le kell bontani.

A migrációval kapcsolatban az elmúlt hónapokban született javaslatoknak a lénye, hogy a tömeges migrációt szeretnék megfosztani illegális jellegétől, erre szolgál a migránsvízum és a névtelen bankkártya is – mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

Bakondi György a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a Görögországban és Törökországban szerveződő "migránskaravánról" azt mondta: nagyon rosszkor próbálnak útnak indulni, mivel mostanra az európai embereknek is világossá vált, hogy vannak illegálisan, jogellenesen, súlyos következménnyel járó, fenyegetést jelentő módon Európát megközelítő tömegek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére