Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az EU-elnökség tízezer bevándorlót akar befogadtatni Magyarországgal

Vincze Viktor Attila

2018.03.29. 13:43

Csak a jelenlegi magyar kormány ellenállása áll az útjában Brüsszel és Soros György közös migránsbetelepítési tervének - közölte Gulyás Gergely. A Fidesz-frakció vezetõje szerint ha Magyarország elfogadná az EU elnökségi javaslatát, tízezer bevándorlót kellene befogadnia, ami nyilvánvaló fenyegetés az ország biztonságára nézve.

A Brüsszelben igen gyakori vendégnek számító Soros György migrációval kapcsolatos véleménye köszön vissza európai uniós javaslatokban, dokumentumokban – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Reméljük, hogy Magyarországon a választásokat követően olyan kormány alakul, amely ennek a nyomásnak továbbra is képes ellenállni"

– fogalmazott a politikus.

Szerinte ha Magyarország elfogadná az EU elnökségi javaslatát, tízezer bevándorlót kellene befogadnia, ami nyilvánvaló fenyegetés az ország biztonságára nézve. A Soros György által támogatott NGO-k igényeinek minden tekintetben megfelel ez a kezdeményezés – tette hozzá Gulyás Gergely, kijelentve ugyanakkor: Magyarország továbbra sem hajlandó befogadni bevándorlókat, a kvótarendszer pedig megbukott.

Megjegyezte, hogy az unió lehetőség szerint még az első fél évben dönteni akar a kérdésben, így a migrációval kapcsolatos legnagyobb küzdelmek júniusra várhatók.

Szájer József fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő, az Európai Néppárt frakcióvezető-helyettese pedig arról beszélt, hogy Brüsszel azt szeretné, ha Magyarország bevándorlóországgá válna sok nyugat-európai államhoz hasonlóan. Az EP többsége és az Európai Bizottság is azért dolgozik, hogy ezt a célt elérhesse – mondta.

Az EP-képviselő kiemelte:

Magyarországot komoly támadások érik Brüsszel irányából, egyértelmű a nyomásgyakorlási szándék."

Példaként említette azt a most tárgyalt, többek által "Soros-jelentésnek" nevezett Sargentini-jelentést, amely a VII. paragrafus szerinti eljárást kezdeményezné Magyarországgal szemben.

Szájer József szerint a támadások indoka az, hogy Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni, nem akarja bevezetni a kötelező kvótákat.

Dolgoznak a háttérben azok az erők, amelyek szeretnék a bevándorlásellenes magyar kormányt eltávolítani a hatalomból, és olyan bevándorláspárti kabinetet akarnak, amely lebontaná a határzárat és végrehajtaná a migránsok betelepítését  Soros György is hiperaktív Brüsszelben, gyakran lehet őt látni ott az EU intézményeinek vezetőivel, és a migránsok betelepítésére vonatkozó tervének végrehajtását kéri"

– mondta el a fideszes politikus, akinek az összegzése szerint április 8-án az a tét, hogy "magunk irányíthatjuk-e az országot" vagy külső erők, hálózatok jelöltjei.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére