Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Nagy Gábor

2018.12.15. 16:12

A Soros Györgyhöz köthetõ 444 és társai elképesztõ propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

Az elmúlt napokban az ellenzéki álhírgyárak színe-java felkapta a gördeszkás Mohácsi Márk történetét. Õ az a provokátor, aki előbb leverte egy rendőrautó visszapillantó tükrét, majd egy hangrögzítővel felvette, hogy a rendőrök "bántalmazzák". Az ellenzéki média ezzel a sztorival próbálta bemutatni a rendőrök brutalitását egy "bámészkodóval szemben".

Csakhogy ahogy arról a 888 is beszámolt, van egy felvétel, mely cáfolja Mohácsi Márk és az őt védelmébe vevő álhírgyárak állításait.

Szó sincs itt arról, hogy ez a gördeszkás srác mekkora mártír. Mohácsi Márk egy ócska provokátor, akinek "szereplése" be fogja járni a világsajtót.

 

 

A videón látszik, ahogy Mohácsi Márk felemeli a gördeszkáját, mintha ütni készülne és azt kiabálja a rendőrnek, hogy

Gyere g888ci, gyere, gyere!"

Hogy mennyire hazug, aljas az ellenzéki médiában futó mártírgyártás, azt jól jelzi, hogy a most általuk "hősként" aposztrofált Mohácsi Márk korábban is balhézott a fővárosban:

a Soros-egyetem melletti tüntetéseken tűnt fel másfél éve.

Mint az Origo írja:

ezen a felvételen látható, ahogy Mohácsi Márk félmeztelenül táncikál másfél éve, az akkor még ellenzéki propagandatévéként üzemelő Hír TV riportere mögött, láthatóan rettegve a »diktatúra« komoly következményeitől. És hol máshol, mint a Soros-egyetem tüntetésén, Kálmán Olga műsorában."

Nincs új a nap alatt. Ismét kiderült, hogyan veri át az embereket a Soros-féle propaganda. Vagyis: a rendőrautót megrongáló, gördeszkájával rendőröket hergelő Mohácsi Márk nem mártír, hanem provokátor. A 444 és társai pedig hazugságokat költöttek történetéhez. Ne dőljünk be nekik!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére