Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzék falaz a börtönbiznisznek

Ányos Miklós

2020.02.18. 14:40

Az ellenzék falaz a börtönbiznisznek és az azon nyerészkedőknek, erre máris rávilágított a hétfői parlamenti szavazás – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője kedden.

Nacsa felidézte, egyik baloldali párt sem szavazta meg, hogy a parlament egyáltalán napirendre vegye és tárgyalja a kormány javaslatát a kártalanítások leállításáról. Az igazságügyi miniszter a sürgősségi eljárás miatt kérte az ellenzék támogatását az Országgyűlésben.

Gyurcsányék, a szocialisták, a Jobbik, a párbeszédesek, az LMP-sek egyike sem támogatta azonban a javaslat napirendre vételét. A csütörtöki vitáig meggondolhatják magukat

Hozzátette, kezdettől mondják, hogy a milliárdos iparággá vált börtönbizniszen a baloldalhoz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek gazdagodnak a magyar államtól kiperelt pénzeken. Nemcsak emiatt kell felszámolni a börtönbizniszt, hanem azért is, mert rendkívül igazságtalan és felháborító, hogy erőszakos bűnözők, gyilkosok, rablók milliomosként jönnek ki a börtönből.

Ez aláássa a magyar igazságszolgáltatásba vetett hitet is. Ez a joggal való gátlástalan és üzletszerű visszaélés, amit meg kell szüntetni, meg kell állítani

– jelentette ki Nacsa, kiemelve, ezért van szükség a kártalanítások kifizetésének felfüggesztésére és aztán majd az új szabályozásra is.

Bíznak abban, hogy a márciusban kezdődő nemzeti konzultáción minél többen elmondják a börtönbizniszről is a véleményüket, mert ahogy az már most is látszik, nagyon komoly ellenszélre számíthatnak a baloldaltól és a Soros-hálózattól. Ők mindent meg fognak tenni azért, hogy ez a milliárdos iparág tovább működjön, és ezáltal is fellazítsák a szigorú magyar büntetőpolitikát.

Kérdésre válaszolva arról, hogy a Párbeszéd vasárnapra Gyöngyöspatára demonstrációt szervez, elmondta, hétvégén a Soros-hálózat tart tüntetést, szembe akarják fordítani a magyar és a roma embereket. Ők keresték meg és hergelték fel korábban a cigány családokat, hogy pereljék be az államot, most pedig akadályozzák a megegyezést, hogy oktatással és ne pénzzel kártalanítsák az érintetteket.

Nacsa kiemelte, hogy a Soros-hálózat azért szervezi a tüntetést, hogy tovább szítsa a feszültséget. A kormánypártok ezt károsnak tartják, és azt látják, hogy a Soros-hálózat ehhez a demonstrációhoz dróton rángatja a baloldali pártokat is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére