Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az álhírgyáros Demeter Márta NATO-s tagságát visszavonták

Tóth Dalma

2019.01.05. 16:35

Kövér László házelnök december 21-én visszavonta Demeter Márta képviselõ NATO parlamenti közgyûlési tagságát - értesült a Magyar Idõk.

Kövér László házelnök az országgyűlési törvényben, valamint a NATO parlamenti közgyűlés alapszabályában rögzített jogkörével élve december 21-én visszavonta Demeter Márta képviselő NATO parlamenti közgyűlési tagságát – közölte a lappal Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

Demeter Márta még októberben kezdte terjeszteni azt az álhírt, hogy Orbán Flóra, a miniszterelnök legkisebb lánya Ciprusról a honvédség A319-es Airbusával utazott haza és ezzel kapcsolatosan még a Belügyminisztériumot is felkérdezte. Pedig a gépen utazó Orbán Flóra egy Cipruson szolgáló magyar katona, Orbán L. százados gyermeke volt és nem a kormányfő legkisebb lánya.

Dokumentumok bizonyítják Demeter Márta ordas nagy hazugságait

A bevándorláspárti LMP frissen megválasztott elnöke szerint nem hibázott akkor, mikor több ügyben kérdéseket intézett a honvédelmi tárcának. A most nyilvánosságra hozott dokumentumok viszont egytől egyig bizonyítják a baloldali képviselő hazugságait. Demeter Márta szeret vagdalkozni. Ennek jegyében kétszer is gyártott ezen a héten egy kis fake newst.

A történtek után Kövér László az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójánál kezdeményezte az LMP-s politikus nemzetbiztonsági felülvizsgálatát, a Fidesz képviselőcsoportja pedig a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordult, amely megállapította, hogy az ellenzéki politikus nem nyilvános „minőségű” adatokat hozott nyilvánosságra.

Demeter Márta ügyében többen is feljelentést tettek, így a Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el visszaélés gyanújával, miszerint

az LMP társelnöke harminc évre titkosított, nem nyilvános, érzékeny katonai adatokat tett közzé, felvetve a hivatali visszaélés gyanúját

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére