Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Alapjogokért Központ is támogatja a gyermekvédelmi törvényt

888.hu

2021.07.30. 18:40

Az Alapjogokért Központ üdvözli a Nemzeti Választási Bizottság döntését – gyermekvédelem igen, genderideológia NEM! – írja közösségi oldalán a közjogi kutatóintézet.

 

Az elemzőintézet úgy fogalmaz, hogy jogszerű és helyes döntésnek tartja a Nemzeti Választási Bizottság mai határozatát, amellyel jóváhagyta a gyermekvédelmi népszavazási kezdeményezés kérdéseit.

„Kifejezetten örömteli, hogy az NVB-tagok többsége továbbra is a józan ész talaján áll, és nem engedett a nemzetközi és hazai genderlobbi nyomásának és hisztériakeltésének. A testület balliberális tagjainak álságos és szégyenteljes véleményével szemben pedig a Központ álláspontja az, hogy a kérdések mind jogalkotói, mind választópolgári szempontból egyértelműek;

és pontosan a népszavazás intézménye a legdemokratikusabb eszköz egy olyan politikai vita eldöntésére, mely végső soron nemcsak rólunk, a mi generációnkról, hanem legfőképpen gyermekeink jövőjéről szól”

– írják.

Kifejtik: a vita lényegi kérdése tulajdonképpen az, hogy helyesnek, jónak gondoljuk-e, hogy az LMBT- stb. ideológiát, a szivárványpropagandát egyféle trendi életmódszabadságként mutassák be a gyerekeknek, és már kiskorban megismertessék velük az „aszexuális genderfluiditást”, a „non-bináris agendereket” és más hasonló aberráltságokat.

„Bár tudjuk, hogy a nyílt társadalom hálózatának és hazai kiszolgálóiknak ez most a legfőbb vágya, és hogy a brüsszeli eurokraták szerint a férfiaknak is joguk van szülni, az Alapjogokért Központ szerint nem jó és nem helyes a gyermekek érzékenyítésnek nevezett agymosása, ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy a majdani népszavazáson mondjon NEMet a genderideológiára és igent a gyermekvédelemre!”

– teszik hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólagos emberrablókat akasztottak fel egy darura a tálibok

Állítólagos emberrablókat akasztottak fel egy darura a tálibok

A tálibok a nyugat-afganisztáni Herat városában megöltek négy állítólagos emberrablót, majd felakasztották a holttestüket.

Egyelőre csak fenyegetőznek, később majd lövetnek is

Gyurcsány Ferenc a rendfenntartó szerepében tetszelgett a hétvégén.

Lapít az Európai Bizottság, ha a baloldal jogállamiság-ellenességéről van szó

Lapít az Európai Bizottság, ha a baloldal jogállamiság-ellenességéről van szó

Megkérdeztük a tekintélyes Európai Bizottságot a hazai baloldal jogállamiság-ellenes kijelentéseiről. Eláruljuk: a homokba dugták a fejüket.

Svájcban igent mondtak az azonos neműek házasságára

Svájcban igent mondtak az azonos neműek házasságára

Nem csak Németországban döntöttek fontos kérdésekről.

Gyurcsány jogásza továbbra is lábbal tiporná a jogállamot

Gyurcsány jogásza továbbra is lábbal tiporná a jogállamot

Fleck Zoltán újra szükségesnek látta beszállni abba a vitába – pestiesen szólva néphülyítésbe –, amely arról szól, lehet-e feles többséggel a kétharmados Alaptörvényt módosítani, vagy sem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére