Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anyák napi rendelet: mától korlátozás nélkül nyitva tarthatnak a virágboltok

888.hu

2020.04.30. 06:45

Máris beváltotta a miniszterelnök szerda esti ígéretét a kormány: éjfél után életbe lépett a rendelet, amely szerint május 1-3. között korlátozások nélküli nyitvatartással működhetnek a virágboltok. Igaz, ez csak az anyák napját érinti, a tervezett ballagások ugyanis a legtöbb középiskolában elmaradnak, vagy online tartják meg azokat.
Péntektől a virágüzletek korlátozás nélkül nyitva tarthatnak, hiszen anyák napjára készülünk. Isten éltesse az édesanyákat!

– jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerda esti Facebook-videójában, amelyben a gazdaság újraindításának tervét ismertette, amelyről elmondta: „fokozatos és szigorú szabályok” mellett hajtható végre.

Az anyák napi felkészülésre rohamtempóban meg is alkották a rendeletet: éjfél után röviddel

életbe lépett, hogy korlátozás nélkül nyitva tarthatnak a virágüzletek május 1-én, 2-án és 3-án,

de az enyhítést engedő jogszabály május 4-én hatályát veszti.

Ez az enyhítés azonban a jelek szerint nem igazán érinti a ballagásra készülő diákokat és a szeretteiket, az MTI összeállítása szerint ugyanis

a koronavírus-járvány miatt országszerte elmaradnak a hétvégi ballagások a középiskolákban, a legtöbb helyen online búcsúztatják el a diákokat, de van, ahol később megtartják majd az ünnepséget.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére