Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

Bertha László

2018.09.21. 11:50

Bombaként robbant a hír még a hét közepén, hogy az MSZP gyõri erõs embere bejelentette: otthagyja a pártot. Németh Árpádnál az tette be végleg a kaput, hogy a szocialisták EP-képviselõi megszavazták a Soros-féle Sargentini-jelentést Strasbourgban. A volt MSZP-s politikus az Echo TV Informátor címû mûsorának beszélt csalódottságáról.

Németh Árpád 1992-ben, azaz kicsit több mint 25 éve csatlakozott a Magyar Szocialista Párthoz. Igazi baloldali embernek tartja magát, aki arra tette fel az életét, hogy a kisemberekért politizáljon, az ő jobb életükért akar tenni. Egészen a 2000-es évek elejéig szépen építgette társaival az MSZP győri szervezetét, ahol volt alelnök és frakcióvezető is. Először akkor csalódott igazán a pártban, amikor 2014-ben a szocialisták összefogtak Gyurcsány Ferenccel.

Gyurcsány Ferenc számomra 2006 óta vállalhatatlan, amikor 2014-ben kiderült, hogy az MSZP összefog a Demokratikus Koalícióval és másokkal is, akkor én azt gondoltam, hogy ehhez nem tudok asszisztálni”

– mondta az Informátornak Németh Árpád.

A politikus ekkor kiszállt az elnökségből és eldöntötte a jövőben képviselőséget sem vállal. Németh Árpádnak az sem tetszik az MSZP-ben, hogy egykori párttársait csak az Orbán Viktor elleni gyűlölet tartja össze. Õ mindig is azt szorgalmazta, hogy konstruktív ellenzékként működjenek, azonban süket fülekre talált:

Az a probléma, hogy nem látják a valóságot, tehát azt hiszik, hogy Orbán Viktornak csak a levegőbe jár a szája. A miniszterelnök valós problémákról beszél és ahelyett, hogy kicsit konstruktívabbak próbálnánk lenni, bármit mond, csak szembemegyünk vele.”

Ezt jól mutatja a strasbourgi európai parlamenti szavazás is, ahol Szanyi Tibor és Ujhelyi István Magyarország ellen voksolt. Németh Árpád szerint ez vállalhatatlan, ott is hagyta az MSZP-t.

Az egykori szocialista politikussal készült beszélgetést ma este 20 óra 35 perckor az Echo TV Informátor című műsorában láthatjátok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére