Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Amikor a terror lecsap, a baloldal felteszi a szemellenzőt”

888 - MTI

2020.11.12. 14:20

A bevándorláspárti baloldal nem mer szembenézni azzal a kényelmetlen ténnyel, hogy a tömeges bevándorlással az iszlamista terror veszélye is nő, és amíg a brüsszeli baloldali elit ezt nem látja be, addig újabb európaiakat fognak legyilkolni – jelentette ki a Fidesz–KDNP európai parlamenti (EP) képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az EP brüsszeli plenáris ülésének terrorizmus elleni küzdelemről szóló vitája kapcsán a képviselőcsoport közleményében kijelentette:

a balliberális politikusok mindenről beszélnek, csak azt nem merik beismerni, hogy a terrorhullámnak köze van a bevándorláshoz.

Mint emlékeztetnek, a terrorizmus kérdését az EP azért tűzte napirendre, mert az elmúlt hetekben iszlamista terrorhullám söpört végig Európán. A két, vérfagyasztó kegyetlenséggel végrehajtott lefejezéses támadás Franciaországban, majd a négy ártatlan életet követelő bécsi lövöldözés sokkolta Európát – írták.

Véleményük szerint a baloldali politikusoknak – köztük Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) és Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselőjének – ez „nem volt elég ahhoz, hogy kinyíljon a szemük”.

A társadalmi egyenlőség és a befogadás fontosságának hangoztatása mellett nem látják, vagy nem akarják látni a valóságot, a nizzai merénylő ugyanis alig egy hónapja érkezett Európába egy „migránsszállító NGO-hajón”

– emelték ki.

Franciaországban október közepén egy 17 éves, menekültstátust kapott, moszkvai születésű csecsen diák késsel megölte és lefejezte Samuel Paty középiskolai történelemtanárt Párizs külvárosában, miután a tanár a szólásszabadságról tartott óráján Mohamed-karikatúrákat mutatott a diákoknak.

Október 29-én egy 21 éves tunéziai bevándorló a dél-franciaországi Nizzában késsel támadt a Notre-Dame-bazilikában tartózkodó három emberre, egy idős nőt lefejezett, a sekrestyést és egy másik nőt halálosan megsebesített.

Bécsben november 2-án egy albán származású iszlamista férfi egy zsinagógánál lövöldözött, és négy embert megölt, huszonkettőt pedig megsebesített.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére