Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Aljas Soros-bosszú a vasárnapi tüntetés

Bokor Gábor

2017.04.09. 18:18

Németh Szilárd szerint a vasárnap délutáni tüntetést a Soros György által pénzelt és irányított ügynökcsoportok szervezték meg azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldrõl pénzelt ügynökszervezetek átláthatóságáról szóló törvényt.

A Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék"

– mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az MTI-nek, majd hozzátette, hogy nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak a Soros György uralta szervezetek.

A politikus szerint Magyarországnak meg kell védenie magát, ennek első lépése pedig az átláthatóság.

Minden magyar embernek tudnia kell, kicsodák Soros György emberei és milyen pénzek, milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött. Ezért nyújtotta be a Fidesz-frakció az említett törvényjavaslatot"

– fogalmazott a kormánypárt alelnöke.

Az Oktatási szabadságot csoport vasárnap délután rendezett tüntetést, ahová a tudósítások szerint a vártnál jóval kevesebben mentek el. 

Gulyás Gergely, Kósa Lajos és Németh Szilárd fideszes képviselők pénteken nyújtották be az Országgyűlésnek a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot, amely alapján a bíróságon kell bejelenteniük egyes civil szervezeteknek, ha a külföldről származó támogatásuk egy évben elérte a 7,2 millió forintot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére