Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alig kezdõdött el, de már most nagyon sokan vannak a Békemeneten

Sümeghi Lóránt

2018.03.15. 13:08

Rengetegen jöttek el a hetedik Békemenetre, a Bem tértõl kezdve egészen a Margit hídig állt az indulásra váró tömeg.

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szervezőinek célja a Békemenettel az, hogy kinyilvánítsák a haza és a nemzet iránti elkötelezettségüket, és hogy erőt, egységet és méltóságot mutassanak. A Békemenettel - amelyen sok lengyel is megjelent - azt kívánják üzenni, hogy a közép-európai népek nagyon érzékenyek a szabadságukra és a függetlenségükre.

A menet elején a szervezők molinót vittek, amelyen az állt: "A haza minden előtt", valamint egy nemzeti színű zászlón "Hungary protects Europe!" (Magyarország megvédi Európát) felirattal. 

A Békemenet elindulása előtt Bayer Zsolt publicista arról beszélt, egész Európa megosztott, az egyik oldalon állnak a "kétdimenziós emberek", akik számára csak az egyén, individuum, szabadság létezik, akik megfoszttattak a vallási, nemzeti, családi és nemi identitásuktól, és akik azt gondolják, egyedül ők képviselik a modernitást és Európát. Szavai szerint a másik oldalon állnak ők, akik azokat az eszméket, értékeket képviselik, amiktől Európa Európa lett, akik még tudják, mit jelent Isten, nemzet, haza, család, gyermek, akik még tudják, "mit jelent a férfi és az asszony". 

A Margit híd környékén

A Bem tér környékén

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére