Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alapjogokért Központ: „El a kezekkel a gyermekeinktől!”

888.hu

2021.06.11. 19:05

A nyílt társadalom hálózata szerint a pedofilellenes javaslat sérti a gyerekjogokat. Az Alapjogokért Központ kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, ezért üdvözli az pedofilellenes törvényjavaslatot, valamint azt a módosítást is, mely megóvja a kiskorúakat az agresszív homoszexuális- és genderpropagandától.

 

A gyermeknek alkotmányos joga van a megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődéshez és nemi önazonossághoz, ezért is megdöbbentő az a merészség, mellyel a baloldal, a nyílt társadalom hálózatának hazai nyerészkedői a minap nekitámadtak az indítványnak, arra hivatkozva, hogy az sérti a gyermekjogokat – írja az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán.

A pedofil hajlam egyike a legundorítóbb és legvisszataszítóbb szexuális vágyaknak,

ezért a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményeket méltán övezi társadalmi megvetés. A büntetőjognak ezen a területen ugyanakkor mindig van hova szigorodnia, különös tekintettel a pedofília virtuális térben való megjelenésére, az internetes pedofilhálózatok terjedésére, a gyermekpornográfiára.

Hozzáteszik: sajnos azonban az is tény, hogy Nyugat-Európában évtizedek óta zajlik a pedofilok iránti „érzékenyítés”, a pedofília relativizálása, a bűn bagatellizálása.

Csakúgy, mint más, korábban nem elfogadottnak tekintett szexuális irányultságok esetén, itt is

elkezdték a pedofilokat egyféle „áldozatként” bemutatni,

akik maguk is szenvednek vágyaiktól, és akik nem büntetést érdemelnek, hanem segítségre van szükségük, hiszen szexuális irányultságuk „csak egy a sok közül”.

A nemzetközi politikai korrektség egy új műszót is kreált a bűnözők egyik legalantasabbjaira: Minor Attracted Person (MAP), azaz „kiskorúak iránt vonzalmat érző személy”.

Az elmúlt évek során a „trendet” elkezdte követni a magyarországi balliberális sajtó is,

számtalan cikk jelent meg a Magyar Narancsban, a Népszabadságban vagy a HVG-ben, melyek igyekeztek bemutatni, hogy „a pedofil is ember”.

A pedofilellenes törvényjavaslat benyújtása után május végén ehhez „zárkóztak” fel balliberális blogoldalak, mint a 444 vagy a Telex, és „jogi aggályokra” hivatkozva

elkezdték kritizálni például a tervezett pedofil-nyilvántartást.

Amire azonban a tegnapi nap során a nyílt társadalom eszmerendszeréhez, hálózatához tartozó szervezetek – mint a migráció mellett is folyamatosan kiálló Amnesty, Helsinki vagy TASZ – vetemedtek, újabb mélypontot jelent.

Azt állítják ugyanis, hogy a pedofilellenes törvényjavaslat – mely óvná a gyermekeket az agresszív és radikális homoszexuális- és genderpropagandától is – „súlyosan korlátozná a gyermekjogokat”. Ha viszont a pedofíliát erőteljesebben kriminalizáló javaslat rossz, abból az következik, hogy

szerintük az lenne a jó a gyermekeknek, ha támogatnánk a pedofíliát.

Az ilyen aberrált gondolkodás nem csak morálisan elfogadhatatlan, hanem szembemegy az alkotmányos szabályokkal is – emelik ki.

Az Alaptörvény szerint ugyanis Magyarország külön intézkedésekkel védi a gyermekeket, akiknek joguk van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz, valamint a születési nemüknek megfelelő önazonossághoz.

A pedofilellenes törvényjavaslat ezeket bontja ki részletesebben, súlyosabban büntetve azokat, akik veszélyt jelentenek a gyermekek fizikai épségére, és megóvva őket azoktól a szexuális tartalmaktól, melyek károsak lehetnek szellemi fejlődésükre.

Hozzáteszik: ezen törekvés ráadásul összhangban van a magyar társadalom döntő többségének álláspontjával is: az Alapjogokért Központ korábbi kutatása szerint ugyanis

a magyarok kétharmada kifejezetten elutasítja magát a genderideológiát.

Még ennél is többen, 86 százaléknyian mondanak pedig nemet a genderőrület olyan konkrét „eredményeire”, mint a gyermekeken végzett nemátalakító műtétek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert ad Ukrajnának

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert szállít tavasszal Ukrajnának, hogy segítse az orosz repülő-, rakéta- és dróntámadások elleni védelemben – közölte pénteken a francia védelmi tárca.

Biden ajánlatot tett Putyinnak a békéért, a NOB elítéli az ukrán bojkottfenyegetést

Biden ajánlatot tett Putyinnak a békéért, a NOB elítéli az ukrán bojkottfenyegetést

Megfigyelő léggömböt észleltek az USA légtere fölött, elhalasztja kínai útját Antony Blinken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére