Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alapjogokért Központ: „El a kezekkel a gyermekeinktől!”

888.hu

2021.06.11. 19:05

A nyílt társadalom hálózata szerint a pedofilellenes javaslat sérti a gyerekjogokat. Az Alapjogokért Központ kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, ezért üdvözli az pedofilellenes törvényjavaslatot, valamint azt a módosítást is, mely megóvja a kiskorúakat az agresszív homoszexuális- és genderpropagandától.

 

A gyermeknek alkotmányos joga van a megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődéshez és nemi önazonossághoz, ezért is megdöbbentő az a merészség, mellyel a baloldal, a nyílt társadalom hálózatának hazai nyerészkedői a minap nekitámadtak az indítványnak, arra hivatkozva, hogy az sérti a gyermekjogokat – írja az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán.

A pedofil hajlam egyike a legundorítóbb és legvisszataszítóbb szexuális vágyaknak,

ezért a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményeket méltán övezi társadalmi megvetés. A büntetőjognak ezen a területen ugyanakkor mindig van hova szigorodnia, különös tekintettel a pedofília virtuális térben való megjelenésére, az internetes pedofilhálózatok terjedésére, a gyermekpornográfiára.

Hozzáteszik: sajnos azonban az is tény, hogy Nyugat-Európában évtizedek óta zajlik a pedofilok iránti „érzékenyítés”, a pedofília relativizálása, a bűn bagatellizálása.

Csakúgy, mint más, korábban nem elfogadottnak tekintett szexuális irányultságok esetén, itt is

elkezdték a pedofilokat egyféle „áldozatként” bemutatni,

akik maguk is szenvednek vágyaiktól, és akik nem büntetést érdemelnek, hanem segítségre van szükségük, hiszen szexuális irányultságuk „csak egy a sok közül”.

A nemzetközi politikai korrektség egy új műszót is kreált a bűnözők egyik legalantasabbjaira: Minor Attracted Person (MAP), azaz „kiskorúak iránt vonzalmat érző személy”.

Az elmúlt évek során a „trendet” elkezdte követni a magyarországi balliberális sajtó is,

számtalan cikk jelent meg a Magyar Narancsban, a Népszabadságban vagy a HVG-ben, melyek igyekeztek bemutatni, hogy „a pedofil is ember”.

A pedofilellenes törvényjavaslat benyújtása után május végén ehhez „zárkóztak” fel balliberális blogoldalak, mint a 444 vagy a Telex, és „jogi aggályokra” hivatkozva

elkezdték kritizálni például a tervezett pedofil-nyilvántartást.

Amire azonban a tegnapi nap során a nyílt társadalom eszmerendszeréhez, hálózatához tartozó szervezetek – mint a migráció mellett is folyamatosan kiálló Amnesty, Helsinki vagy TASZ – vetemedtek, újabb mélypontot jelent.

Azt állítják ugyanis, hogy a pedofilellenes törvényjavaslat – mely óvná a gyermekeket az agresszív és radikális homoszexuális- és genderpropagandától is – „súlyosan korlátozná a gyermekjogokat”. Ha viszont a pedofíliát erőteljesebben kriminalizáló javaslat rossz, abból az következik, hogy

szerintük az lenne a jó a gyermekeknek, ha támogatnánk a pedofíliát.

Az ilyen aberrált gondolkodás nem csak morálisan elfogadhatatlan, hanem szembemegy az alkotmányos szabályokkal is – emelik ki.

Az Alaptörvény szerint ugyanis Magyarország külön intézkedésekkel védi a gyermekeket, akiknek joguk van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz, valamint a születési nemüknek megfelelő önazonossághoz.

A pedofilellenes törvényjavaslat ezeket bontja ki részletesebben, súlyosabban büntetve azokat, akik veszélyt jelentenek a gyermekek fizikai épségére, és megóvva őket azoktól a szexuális tartalmaktól, melyek károsak lehetnek szellemi fejlődésükre.

Hozzáteszik: ezen törekvés ráadásul összhangban van a magyar társadalom döntő többségének álláspontjával is: az Alapjogokért Központ korábbi kutatása szerint ugyanis

a magyarok kétharmada kifejezetten elutasítja magát a genderideológiát.

Még ennél is többen, 86 százaléknyian mondanak pedig nemet a genderőrület olyan konkrét „eredményeire”, mint a gyermekeken végzett nemátalakító műtétek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Nagy öröm, hogy már a románok is tervezik bevezetni a saját gyermekvédelmi törvényüket. Vajon őket is megszólja a Hamilton-Vettel szivárványos duó?

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Egy Twitter üzenetben számolt be a hírről a Women Liberation Front (WoLF) nevű radikális feminista csoport.

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Ezért érdemes volt hajnalban kelni. Milák Kristóf újra odatette magát Tokióban, bár ezúttal csak ezüstérmet szerzett, miután a 100 méteres pillangó úszásban hajszálnyival, azaz 23 század másodperccel maradt le a szám uralkodójától, a 49.45-tel új világrekordot felállító amerikai Caeleb Dresseltől.

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Ugyan szó szoros értelemben valóban nem oltásellenes, de a keleti oltóanyagokkal szembeni hecckampánya már-már egyszerre komikus és valamelyest bicskanyitogató.

Sikertelen volt a BBC lejárató kampánya, ezért ki se adják a teljes interjú felvételét

Pedig mindent bevetettek, hogy nehéz helyzetbe hozzák Szijjártó Pétert, de minden támadás lepergett a magyar külügyminiszterről.

Kezdőrúgás

Kezdőrúgás

Ha nem volna ilyen forróság, a következő történet akkor is megmelengetné az emberek szívét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére