Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alakítása miatt Oscar-díjat kapott a DK-s Varju László

Sümeghi Lóránt

2018.12.21. 12:12

Az újpesti Fidelitas jelképes Oscar-díjat vitt a DK kerületi irodájához, amit Varju László országgyûlési képviselõnek szántak az "MTVA-székházban történt kimagasló színészi alakításáért".

Az iroda előtt tartott pénteki sajtótájékoztatón Ozsváth Kálmán, a Fidelitas újpesti alelnöke azt mondta, hogy az ellenzék ezen a héten bebizonyította, hogy alkalmatlan minden érdemi, emberi, normális politizálásra, mert csak

jogsértésekkel, bohóckodásokkal, illetve színészkedésekkel tudják felhívni magukra a figyelmet." 

Szerinte erre a legjobb példa az, ami az MTVA épületében történt a hét elején. Az ellenzéki képviselők, köztük Varju László is, agresszíven viselkedtek, jogsértéseket követtek el és visszaéltek a képviselői jogosítványaikkal – jelentette ki a politikus.

A balliberális színjátszókör legszánalmasabb és legviccesebb jeleneteiről ITT olvashattok bővebben.

Az önkormányzati képviselő felszólította az ellenzéket, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, és azt mondta: ezek "tipikusan a bevándorláspárti, Soros-hálózat módszerei". Renge Zsolt, az Újpesti Fidelitas elnöke pedig arra szólította fel Varju Lászlót, hogy "hagyja abba a színészkedést és ne hozzon szégyent Újpestre" a jogsértő magatartásával.

A két politikus a sajtótájékoztató alatt többször is hangsúlyozta, hogy habár Varju László tavasszal az újpesti egyéni választókerületből jutott be a parlamentbe, de nem a kerületben él, hanem "rózsadombi lakos". Az esemény végén a két politikus az iroda előtt helyezte el a magukkal hozott jelképes Oscar-díjat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére