Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Aki kételkedett abban, hogy mekkora Soros befolyása, az nézze meg, hová kellett Webernek ellátogatnia

Sümeghi Lóránt

2019.03.12. 15:25

A honi és nemzetközi bevándorláspártiak elõszeretettel bagatellizálják el az idõs agitátor, Soros György Brüsszelben vállalt politikai szerepét. Akinek viszont eddig nem volt világos, hogy a néppárti ultimátum mögött mi áll valójában, az nézze meg, hogy Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) választási csúcsjelöltjének hová kellett ma ellátogatnia, miután Magyarországra érkezett.

Azzal, hogy kedden az Orbán Viktor miniszterelnökkel való tárgyalást megelőzően Webernek a Soros-egyetemen kellett megígérnie fűt-fát az egyébként összevissza beszélő egyetemi rektornak, hűen érzékelteti, hogy 

a senki által meg nem választott Soros György kezében valójában mekkora hatalom koncentrálódik Brüsszelben."

Nem véletlen tehát, hogy a magyar miniszterelnöknek nemcsak a magyar szuverenitás megóvásáért kell az Európai Néppártban megküzdenie, hanem annak liberális és bevándorláspárti szárnya ellen is fel kell vennie a harcot, melynek oszlopos tagja Jean-Claude Juncker. 

Emellett Weber szorult helyzetét az is hűen érzékelteti, hogy nem Orbán Viktornak kellett Münchenbe utaznia, hanem Webernek kellett Budapesten megjelennie annak érdekében, hogy valamelyest tompítson a kialakult állapotokon.

Emlékezetes, a magyar kormány nemrég elindított egy tájékoztató plakátkampányt, melyen Soros és Juncker szerepelt, valamint egy mondat: „Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!”. Ez pedig értelemszerűen nagy vihart keltett a bevándorláspárti politikusok körében, így a Néppárt bevándorláspárti alakulatai a Fidesz kizárása mellett szólaltak fel. Ezt követően Manfred Weber a Néppárt nevében ultimátumot adott a Fidesznek, miszerint fejezzék be a Brüsszel elleni kampányt; kérjenek bocsánatot; és végül, de nem utolsósorban, a Soros-egyetem maradjon Budapesten.

Válaszul a Fidesz közleményben tudatta, hogy a magyar választók akarata fontosabb, mint a néppárti tagság feltételéül megfogalmazott ultimátum teljesítése. Magyarán a kormányzó párt nem hajlandó támogatni a migrációt és a multikulturális társadalmak létrejöttét, és továbbra is meg fogja védeni a keresztény kultúrát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Beperli az iskolát egy anyuka, amiért a 4 éves gyerekét LMBTQ-rendezvényre vitték

Beperli az iskolát egy anyuka, amiért a 4 éves gyerekét LMBTQ-rendezvényre vitték

Egy keresztény anya beperelte négyéves gyermeke brit iskoláját, miután az állítólag arra kényszerítették, hogy részt vegyen egy „LMBTQ-felvonuláson”.

Orbán Viktor reakciója az EU bejelentésére: A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Orbán Viktor reakciója az EU bejelentésére: A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán reagált a Novinite cikkére, amelyben arról írnak, hogy Ursula von der Leyen és Manfred Weber megerősítenék az EU határvédelmét. A kormányfő ezzel kapcsolatban fejtette ki véleményét a Facebookon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére