Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Akasztással fenyegetõztek a kedves, szimpatikus momentumosok

888.hu

2017.02.25. 09:58

Balhé lett a Momentum szegedi bemutatkozásából.

A Gran Caféban tartotta bemutatkozó estjét a szegedi Momentum. Miután az olimpiaellenes aláírásgyűjtéssel elhíresült szerveződés helyi és országos vezetői több mint egy órán keresztül prezentáltak eddigi munkásságukról, végre szót kaptak az érdeklődők is – számolt be az eseményről a Szegedma hírportál.

Egy felszólaló elmondta, hogy mélységesen felháborítja őket a mozgalom egyik elnökségi tagja, Mécs János, az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Mécs Imre fiának a világhálón keringő írása. A Momentum nézeteivel ellenkező érveket felsorakoztató felszólalókba a mozgalom szimpatizánsai hangos pfújolással igyekeztek belefojtani a szót. Volt, akit Fidesz-bérencnek neveztek csak azért, mert másként gondolkodik. Egy fiatal hölgyet pedig azzal fenyegettek meg, hogy a sálánál fogva akasztják fel, ha nem hallgat el azonnal.

A demonstráló civilek szórólapozásba kezdtek a rendezvényen. A szórólapokon a civilek olimpiapárti felhívása volt olvasható, egy kis kritikával fűszerezve. A papírdarabokat a momentumos közönség jó része széttépkedte, azokból papírrepülőt hajtogatott, az olimpiai eszme mellett felszólalókat pedig megdobálták

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére