Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Akad olyan szervezet, ami még mindig Gyurcsánnyal képzeli el Magyarország jövõjét

Tóth Dalma

2017.12.09. 18:28

Választási együttmûködési megállapodást kötött a Demokratikus Koalíció (DK) és a Magyar Szolidaritás Mozgalom.

A megállapodást Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke írta alá szombaton Budapesten. 

A Magyar Szolidaritás Mozgalom egyébként egy civil szervezet, így nem indulhatna önállóan az országgyűlési választásokon, ezért kell nekik a DK. Gyurcsányék majd biztosítják nekik a parlamenti képviselet lehetőségét, így a mozgalom a párt színeiben, egyéni és listás helyeken indulhat a jövő tavaszi választásokon.

A DK további szövetségeseket keres, de ez nehezen megy, mert épeszű ember nem szívesen fog össze Gyurcsánnyal. Szövetségeseikkel elsősorban az egyéni jelöltekben akarnak megállapodni, a közös listát és a közös miniszterelnök-jelöltet kevésbé tartják fontosnak, de nem akarnak rajta veszekedni.

Gyurcsány közben nagyot álmodott, azt reméli, hogy a DK-nak sikerül majd megsokszorozni a képviseletét a következő ciklusra.

A volt miniszterelnök habár szövetségeseket keres, több pártot is beoltott. Az alacsony támogatottsággal bíró pártokra utalva megjegyezte, hogy az országot építeni és vezetni kell, de aki még egy pártot sem tud felépíteni, felmerül a kérdés, az hogyan építené fel az országot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére