Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ajjaj, egymás ellen indít jelöltet a Párbeszéd és az Együtt

888.hu

2017.02.04. 17:58

Kezdetét veszi a titánok viadala Zuglóban. Magyarország két legerõsebb pártja a Párbeszéd és az Együtt egymás ellen indítanak jelöltet.

Az egykori LMP-s mikropártok, az Együtt és a Párbeszéd Magyarországért egymás ellen indítanak jelöltet Zuglóban, értesült minderről az ATV. 

A beszámoló szerint megállapodott az MSZP és a Demokratikus Koalíció Karácsony Gergely polgármesterrel a zuglói időközi választások közös jelöltjének személyéről. Az Együtt egy másik "civil" egyesület jelöltjét támogatja.

Zuglóban nyomtalanul eltűnt egy emeszpés képviselő, így Sápi Attila megüresedett helyéért ádáz küzdelem folyik majd áprilisban. 

Mivel 9-9 volt az ellenzék és a kormányoldal aránya, ezért mindkét oldal úgy gondolkodik, hogy akinek a jelöltje bukik, az a kerületet is elbukja.

A Fidesz a volt jelöltet,  Szatmáryné Jähl Angélát indítja, aki legutóbb 7 szavazattal kapott ki a szocialista Sápi Attilától.  Az Együtt nem támogatja a baloldali összefogás közös jelöltjét, ők Civil Zugló Egyesületes, Drevenka Mónikára teszik le a voksukat. 

Az ATV értesülései szerint sem a Jobbik, sem az LMP nem indít önálló jelöltet, utóbbiak ráadásul hajlanak a gyógyszertári szakasszisztens támogatására. 

A "hülyék koalíciója 2018" majdnem kész, jöhet a gyurcsányistás hellerágis megújult baloldal. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére