Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Adományokból él nagy lábon Juhász Péter

Bertha László

2016.03.17. 19:02

A budai ingatlanban élõ politikus szerint szegényesen élnek, ezért megkérte a TV2 nézõit is, hogy amennyiben tudnak, segítsenek neki. Te segítenél?

Juhász Péter, az Együtt politikusa budai luxuskörnyezetben bérel lakást, és elmondása szerint a barátaitól kapott adományokkal egészíti ki nettó 350 ezer forintos fizetését ahhoz, hogy megéljen – mondta a TV2-nek nyilatkozva az ellenzéki politikus.

A Tények stábjának még a bankszámlaszámát is megadta, erre újabb felajánlásokat vár.

A TV2 információi szerint a politikus egy 130 négyzetméteres, panorámás lakást bérel. Az általuk megkeresett ingatlanszakértő szerint ezen a környéken nagyon magasak az ingatlanárak, akár a havi 600-800 ezer forintot is elérheti.

A lakás havi bérleti díját a budai hegyekről nyíló panoráma is megdrágíthatja. De ez még nem tartalmazza a havi rezsiköltséget, ami akár átlagosan 80-100 ezer forint is lehet. Juhász Péter vagyonbevallása szerint havi 350 ezer forintot visz haza, ami jóval kevesebb, mint a környékbeli lakások bérleti- és fenntartási díja.

A fizetésemből sikerül megélni, 350 ezer forint környékén keresek, ehhez jön még a barátnőm keresete, ehhez jönnek még más adományozók, ezt is tudom bizonyítani, utalnak, teljesen legálisan. Ebből élünk meg. Szegényen, valóban.”

A politikus a TV2-nek elmondta, hogy a budai panorámás lakást 200 ezer forint plusz rezsiért bérli. A korábban drogügyeiről is elhíresült politikust pedig a barátai segítik.

Az ingemet én barátaimtól kaptam. A borotvám elfogyott. A lakbérem nincs kifizetve, a telefonszámlámat lehet ma kikapcsolják. Így élnek ma az ellenzéki politikusok.”

Arra a kérdésre, hogy miért nem választ egy olcsóbb albérletet, ha nem tudja kifizetni a jelenlegit, Juhász bicskanyitogató választ adott a TV2-nek:

Én ezúton is kérném a TV2 nézőit, hogy amennyiben tudnak, segítsenek nekem.”

Az ellenzéki politikus tehát kéri, hogy adjatok neki pénzt, mivel több mint havi nettó 350 ezer forintos fizetéséből igencsak nehezen jön ki.

Juhász Péter, az utolérhetetlen

Juhász Péter számtalan köztartozással bebuktatott, felszámolt céget hagyott már hátra eddigi élete során. A politikus cégeinek egy része nemcsak végrehajtás alá került, hanem fantomizálódott is. Ezt Juhász korábban azzal magyarázta, hogy rengeteget költözött, „albérletben lakott világ életében”. Ez a magyarázat viszont eléggé érdekes, hiszen nem túl problémás dolog átjelenteni a székhelyet, persze az is igaz, hogy ez nincs ingyen, ennek is megvan a maga költsége.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére