Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Adja le voksát mindenki, akinek van véleménye Magyarország jövõjérõl

Vincze Viktor Attila

2016.10.02. 11:28

Aki fontosnak tartja Magyarország jövõjét, az menjen el és adja le a voksát így mondva el a véleményét. Óriási a tétje a népszavazásnak, ami valóban generációkra meghatározza majd Magyarország jövõjét - mondta el a 888.hu-nak Rétvári Bence, azt követõen, hogy a XI. kerületben leadta szavazatát a kvótaellenes népszavazáson.
BUDAPEST, 11:28
Aki fontosnak tartja Magyarország jövőjét, az menjen el és adja le a voksát így mondva el a véleményét. Óriási a tétje a népszavazásnak, ami valóban generációkra meghatározza majd Magyarország jövőjét – mondta el a 888.hu-nak Rétvári Bence, azt követően, hogy a XI. kerületben leadta szavazatát a kvótaellenes népszavazáson.

A mostani népszavazás egy újkori sorsfordító korszakhatárhoz kötődik – mondta a politikus aki szerint arról dönthet az ország, hogy megmarad-e a keresztény tradíciókon alapuló kultúra vagy elindul az iszlamizáció."

Sokan voltak abban a szavazókörben ahol ő adta le a voksát ami a 10 óra utáni időnek is betudható a KDNP-s politikus szerint, aki személy szerint úgy tapasztalta, hogy a szavazóköröknél minden a szabályoknak megfelelően zajlik. Ugyanakkor az Emmi államtitkára mindenkit arra biztatott, hogy vegyen részt a kvótareferendumon, és vegye ki a részét a történelmi döntésből.

Rétvári Bence a 888.hu kérdésre elmondta azt is, hogy az ellenzék mindig akkor beszél választási csalásokról, amikor vesztésre áll.

A baloldal választási csalásra utaló feltételezésekre hivatkozva már a népszavazás megtartása előtt elkezdte a referendum eredményének megkérdőjelezését de amikor az időközi választások valamelyikén jól szerepelt akkor, érdekes módon sohasem sem volt szerintük csalás – tette hozzá a parlamenti képviselő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére