Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Adatbázist építenek a Soros-szervezetek

Bertha László

2018.03.28. 10:00

Adatbázist építenek a Soros-szervezetek Magyarországon - jelentette ki Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelõs államtitkár.

Az államtitkár az M1-en azt mondta, hogy az említett szervezetek adatokat igényelnek az üresen álló laktanyákról, az állami és a magánlakásokról.

Nyilatkozataikból is kitűnik, hogy olyan adatbázis épül, amely alkalmas arra, hogy ha a migránsok akár egy áttelepítési kvóta révén, akár a határokon keresztül megérkeznek, akkor a segítségével el lehet őket helyezni – jelentette ki.

Tuzson Bence szerint ez azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik visszaélnek az adatigénylésekkel és illegális adatbázist építenek.

Ez ellen a leghatározottabban fel kell lépni, minden jogszabályt és minden jogot a rendeltetésének megfelelően kell használni, nem pedig arra, hogy a későbbiekben ezek alapján migránsokat lehessen betelepíteni Magyarországra”

– hangsúlyozta.

A műsorban elhangzott, hogy a Helsinki Bizottság kedden nyilatkozatban cáfolta, hogy közérdekű adatigénylést nyújtott volna be ebben az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére