Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A volt szoci polgármester bandája majdnem összevert egy lányt

Bokor Gábor

2017.03.10. 12:58

Nyomozást indított a rendõrség Laboda Gábor volt szoci, ám mára már "független" ürömi polgármester baráti köréhez tartozó ismerõsei ellen, akik már évek óta megkeserítik a Pest megyei település lakóinak mindennapjait. A városvezetõ emberei korábban egy borozóban igencsak ittas állapotban próbáltak tömegverekedést provokálni, az ott dolgozó lányt pedig zaklatták.

Laboda Gábor korábban az MSZP színeiben irányította Üröm városát, ám mára függetlenként van a város élén. A polgármester igencsak jól belenőtte magát a város ügyeibe, hiszen több, kétes megítélésű helyi vállalkozóval is jó viszonyt ápol. A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozást indított többükkel szemben, hiszen egy helyi kocsmában megfenyegették és zaklatták az egyik pincérlányt, akinek a szüleivel majdnem össze is verekedtek. Beluzsárné Belicza Andrea a PestiSrácoknak megerősítette, hogy nyomozást indítottak az ügyben, a feljelentést a pincérlány tette.

Úgy tudni, hogy a garázdaságban részt vevő egyik alak az "Olcsó" becenevű H. Zoltán volt, aki jó barátságban van a polgármesterrel. A hosszú bűnlajstrommal rendelkező banda pár hete hulla részegen, egy üveg whiskey-vel a kezükben tértek be egy ürömi borozóba. Egy idő után azonban ki akartak menni dohányozni, ám a pincér szólt nekik, hogy ha lehet, akkor a piát ne vigyék ki. Ezek után H. Zoltánék szidalmazni kezdték a pincérnőt, senkinek nevezték, aki ekkor arra kérte őket, hogy menjenek haza.

A polgármester cimborái ezt követően a pulthoz vágták az egyik táblát, majd kis híján megverték a lány segítségére siető rokonokat is. Ezek után hívta ki a lány a rendőröket, ám a banda nem ijedt meg, közölték, hogy nyugodtan jöhetnek a rendőrök, mert jóban vannak velük. Végül a pilisvörösvári rendőrök mentek ki a helyszínre, akik kizavarták a részeg bandát az utcára, akiket később elengedtek.

H. Zoltán korábban azért volt előzetes letartóztatásban, mert egy áfacsalási ügybe keveredett, mely során a tettestársaival áfamentesen tejet vásároltak az Európai Unió tagállamaiból, elsősorban Szlovákiából, majd azt több magyarországi székhelyű gazdasági társaságon keresztül kiskereskedelmi áruházláncoknak értékesítették, ám az adót nem fizették be. A PS szerint a bűnszervezet tagjait azonnal elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt. Ha a bíróság bűnösnek mondja ki őket, akár tízéves börtönbüntetést is kaphatnak. 

A politikus ismerőseinek körében ott van továbbá több olyan személy is, akik a 2013-as ürömi szülők bálján tömegverekedést robbantottak ki és egy korábbi sérelem miatt rátámadtak a helyi általános iskola szülői munkaközösségének elnökére, Németh Csabára.

Ez az iskola és az egész falu Laboda Gáboré"

– üvöltötték akkor a támadók Némethnek.

Miközben a rendőrök előállították P. Miklóst azt mondta, hogy eddig minden ügyét elsimították és abból is ki fognak majd mászni.

Bár Laboda tagadta, hogy bármi köze lenne a bandához, azt azért fontos tudni, hogy a település focicsapata, az Üröm SC évente többmilliós támogatást kap. A csapat elnöke a P. család egyik tagja P. Miklós, a csapat tagja pedig P. Dániel. A klubot P. Ádám és Miklós egyik cége, a Water Vortex Group Zrt. is támogatta, igaz, ennek adószámát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szankciós jelleggel bevonta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

Meghatározhatják a hamburgi lakosoknak, hogy mennyi meleg vizet használhatnak

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

Én nem értem magunkat, magyarokat. Mi az, amit nem tudunk szeretni a Demokratikus Koalícióban, ebben a melegszívű, önzetlen társaságban, akik csak a népért élnek-halnak?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére