Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A törvény semmilyen társadalmi csoportot nem különböztet meg hátrányosan”

888.hu, MTI

2021.06.22. 16:00

Globális fake news kampány zajlik, amellyel megpróbálják félrevezetni a széles közvéleményt a gyermekek védelméről szóló magyar törvény tartalma kapcsán – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Luxembourgban, az uniós tagországok általános ügyekért felelős minisztereinek egynapos találkozóján.

 

Szijjártó Péter magyar újságíróknak az ülés szünetében nyilatkozva hangsúlyozta:

akik kritikát fogalmaznak meg a törvénnyel kapcsolatban, azok ezen globális fake news kampány alapján formálnak véleményt.

Elmondta, a törvény semmilyen társadalmi csoportot nem különböztet meg hátrányosan, a törvény egyetlen dologról szól: megvédeni a magyar gyerekeket.

Megvédeni egyrészt a pedofiloktól, másrészt pedig biztosítani, hogy a gyermek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése kizárólag a szülők joga és felelőssége legyen – húzta alá a külgazdasági és külügyminiszter.

Az Országgyűlés június közepén fogadott el törvénymódosítást, amely egyebek mellett kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére