Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szocialista választók is egyetértenek a határzárral, ennek ellenére Botka le akarja azt bontani

Bokor Gábor

2017.06.04. 12:28

A Fidesz frakcióvezetõje elmondta, hogy az ország többsége egyetért azzal, hogy a kerítés védi meg Magyarországot a migránsoktól.

Kósa Lajos a Kossuth Rádió reggeli műsorában elmondta, hogy az MSZP-s és a baloldali választók döntő többsége is egyet ért a Fidesz migrációs politikájával.

A Vasárnapi Újság reggeli vendége kifejtette, hogy ez kiderült a számokból is, és nemcsak a közlemény-kutatásokból, hanem a népszavazás eredményéből, a nemzeti konzultációban 1,7 millió ember visszaküldött válaszából. 

Kósa Lajos felidézte, hogy még Hiller István, az MSZP Országos Választmányának elnöke is azt mondta, hogy bár a kerítés nem jó dolog, de nincs annál jobb megoldás.

Szükséges mind a jogi, mind a határzár, de a szocialisták mind a kettőt el akarják bontani"

– fogalmazott a frakcióvezető, aki ismét elmondta, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének az első útja Brüsszelbe vezetett.

Kérdés, mennyi pénzt, milyen támogatást fogadott el cserébe azért, hogy elárulja a magyar biztonságpolitikát, lebontsa a kerítést"

– mondta Kósa.

A politikus kifejtette, hogy Brüsszelnek és Soros Györgynek nem tétel a magyar választó. Soros György már számtalanszor bebizonyította, hogy milliókat képes nyomorba dönteni, csak azért, hogy néhány milliárddal több legyen a vagyona.

Az már meghökkentő, hogy Brüsszelt nem érdekli a magyar emberek véleménye, holott az a dolga, hogy az európai emberek akaratát figyelembe vegye. Az Európai Unióban százmilliós nagyságrendben vannak azok, akik ellenzik Brüsszel migrációs politikáját, mert látják, hogy katasztrófába visz"

– vélekedett Kósa Lajos, aki hozzátette, hogy a magyar kormány megvédi az országot, az Európai Uniót a brüsszeli bevándorláspolitikával szemben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére