Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szélsőségesen magyarellenes Klaus Johannis megint gáncsoskodik

888.hu

2020.06.19. 17:50

Klaus Johannist, Románia elnökét szélsőségesen magyarellenes politikusnak jellemezte Szijjártó Péter Facebook-bejegyzésében. Mint írta, az új határátkelő megvétózása nem jelent mást, mint két nemzet egymáshoz való közeledésének szándékos akadályozását.

Olvassák a bejegyzést!

Románia elnöke sajnos egy szélsőségesen magyarellenes politikus. Folyamatosan belekeveri Magyarországot, és a magyar kormányt a romániai választási kampányba.

Most már ráadásul szándékosan árt a magyar-román együttműködésnek, és nem átall olyan ügyeket akadályozni, amelyek mind a magyar, mind a román emberek számára fontosak.

A két ország határán nyitott határátkelőhelyek nem csak szimbolikus, de gyakorlati jelentőségűek is. Közelebb hozzák egymáshoz a határ két oldalán élő közösségeket, és napi szinten könnyítik meg a környéken élők életét.

Egy új határátkelő létrehozásának megvétózása nem mást jelent, mint két nemzet egymáshoz való közeledésének szándékos akadályozását.

A magyar kormány továbbra is elkötelezett a kétoldalú kapcsolatok fejlesztése mellett, hiszen ez az Erdélyben és Székelyföldön élő magyarok érdeke is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére