Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szcientológusok megint rászálltak a gyerekekre

Bokor Gábor

2017.04.24. 12:58

Bár a KLIK tiltja, hogy propagandaröplapokat osztogasson a kamuegyház az iskolákban, a Drogmaraton mögé bújva most mégis ezt csinálják a szcientológusok.

A világ első számú kamuegyháza, a szcientológusok egyik bábalapítványa, a Drogmentes Világért Alapítvány ismét megpróbálja hülyíteni a magyar diákokat. Még az sem zavarja őket, hogy a KLIK megtiltotta a propagandájuk terjesztését. Az iskolafenntartó már figyelmeztette az iskolákat.

Szombaton, körülbelül harminc emberrel elindult az idei Drogmaraton, amit nem titkoltan a szcientológusok szerveztek.

A Drogmaraton keretében az agymosoda alkalmazottjai addig járják sorra az oktatási intézményeket, amíg az igazgatót megtévesztve a programjukat nem tudják megvalósítani.

A magyarországi iskolák túlnyomó többségét a Klebelsberg Központ által irányított tankerületi központok tartják fenn, ők pedig nem engedik be falaik közé a rendezvényt"

– írja a Ripost.

Bár a KLIK körlevelek tucatjait küldte körbe, figyelmeztetve az igazgatókat, hogy ne engedjék be a szcientológusokat, ám sokan sajnos még mindig nem tudják, hogy a drogmentes alapítvány mögött a szekta áll.

Már a korábbi hónapokban megfogalmaztunk aggodalmakat, hogy a Drogmentes Maraton, illetve az Együtt egy Drogmentes Magyarországért Mozgalom feltételezhetően burkolt agitációs, valamint toborzási tevékenységet végez a Magyar Szcientológiai Egyház részére"

– áll a felhívásban.

Azok a gyerekek különösen nagy veszélynek vannak kitéve, akik az előadások után továbbra is kapcsolatban maradnak a csalókkal.

A következő hetekben a szcientológusok naponta körülbelül féltucat intézménybe akarnak majd bejutni. Több országban is nemzetbiztonsági jelentések szólnak arról, hogy a kamuegyház tudománytalan és erőszakos módszereket alkalmaz, valamint szektaszerű a működésük.

Öngyilkosságba hajszolt, adósságcsapdába csalt emberek tragédiái szerepelnek tucatszámra ezekben a jelentésekben. A rendőrség a közelmúltban többször is razziázott az eldugott központjaikban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére