Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-hálózat választási csalása miatt az NVB-hez fordul a Fidesz

Vincze Viktor Attila

2018.04.06. 16:00

Nem sajnálja a pénzt Soros György a magyar választás befolyásolására. A választás hajrájára Soros beizzította az Avaaz netes hálózatát. A Fidesz szerint azonban a Soros-hálózat ezzel külföldrõl, külföldi pénzekbõl, törvénytelenül akarja befolyásolni a magyarországi választás eredményét. A nagyobbik kormánypárt ezért a Nemzeti Választási Bizottsághoz (NVB) fordul.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője pénteken újságíróknak azt mondta: Soros pénzéből és külföldi pénzekből egy olyan hálózatot vetnek be a választás előtti utolsó napokban, amely Soros jelöltjeit segíti hirdetésekkel, mozgósítással.

A kormánypárti politikus szerint a Soros-hálózat legnagyobb és legerősebb internetes hálózatát, az Avaazt vetik be a Fidesz ellen, és céljuk nyilvánvaló: meg akarják buktatni Orbán Viktort és a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy helyére "Soros jelöltjeit" ültessék, akik végre fogják hajtani a migránsok betelepítését.

A Fidesz a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordul a Soros-hálózat választási csalása miatt, ez ugyanis a választási törvények gátlástalan kijátszása – közölte Halász János.

Hozzátette: a választókat arra kérik, ne legyenek kényelmesek, vasárnap el kell menni szavazni, meg kell állítani Soros jelöltjeit, és ezt csak úgy lehet megtenni, ha mindkét szavazatukat a Fideszre adják.

Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár is megszólalt ez ügyben. Az államtitkár azt mondta a közmédiának, hogy az elmúlt napokban olyan kormányt támadó hirdetések jelentek meg az interneten, amelyek mögött egyértelműen Soros egyik óriási internetes aktivistahálózata, az Avaaz áll.

Mindez azt jelenti, hogy Soros Györgyék most már kívülről, több százezer dollárral akarják befolyásolni a magyar választásokat. A Soros-birodalom egy bevándorláspárti kormányt akar felállítani, amit Magyarország és a magyar kormány határozottan elutasít. Nem hagyhatjuk azt, hogy külföldről, külföldi pénzből befolyásolják a magyar választások eredményét"

– mondta Tuzson Bence, aki azt is elmondta, hogy az ügyben a választási szervek megkeresése mellett a kormány még arra kéri az adatvédelmi hatóságot, hogy vizsgálja meg, hogyan szerezhették meg külföldi szervezetek magyar állampolgárok adatait.

Az Avaaz 194 országban van jelen és 46 millió tagja van, elsődlegesen pedig Soros György pénzéből működik, internetes kampányokat folytatva. Ilyen módon befolyásolták már a kanadai, az amerikai, a francia és az olasz választások eredményeit is, mindenhol a bevándorlásellenes jelöltekkel szemben kampányolva.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére