Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-féle Amnesty kiáll a vandál csürhe mellett

Tóth Dalma

2018.12.18. 12:10

A Soros György által támogatott Amnesty International szerint a rendbontók csak békésen tiltakoztak, a rendõrség pedig szükségtelen és eltúlzott erõt vetett be ellenük.

Az Amnesty International hétfő este Londonban kiadott állásfoglalása szerint a magyar rendőröknek a békés tüntetőkkel szemben nem szabad felesleges és túlzott erőt alkalmazniuk, így a könnygáz használatát is kerülniük kellene.

A szervezet közölte, hogy eltúlzott erő alkalmazásának megnyilvánulásait tapasztalta.

Így provokálta a rendőröket az áldozatnak beállított gördeszkás hülyegyerek

2018. december 15. 10:30 Felkapta az ellenzéki média a gördeszkás provokátor történetét, aki egy hangfelvételt készített az intézkedő rendőrökről. Áldozat vagy provokátor? Itt egy videó ezzel kapcsolatban. Először is az Index-444-HVG tengely mintegy mellékesen említi meg azt a tényt, hogy a srác leverte a gördeszkájával egy rendőrautó visszapillantó tükrét.

Az Amnesty természetesen Soros emberei mellett foglalt állást, meg sem említve, hogy a magyar rendőröket milyen atrocitások érik. A rendőrök minden alkalommal vásárra viszik a bőrüket, hogy óvják a várost és rendet tartsanak. Higgadtan és szakszerűen járnak el, de az Amnesty akkor is beléjük köt.

Pedig a tüntetők folyamatosan vegzálják és provokálják őket. Üvegekkel dobálják a rendőröket, füstgránátot dobnak közéjük, az arcukba ordítanak, petárdát dobnak a rendőrsorfal elé, majd nekimennek annak. Mindehhez a baloldali média is asszisztál, amely igyekszik mártírnak beállítani a vandálokat.

De az Amnesty nem csak a randalírozók mellett állt ki, természetesen az MTVA épületében drámázó képviselők mellett is állást foglalt.

Pedig itt a bizonyíték, hogy csupán megrendezett színjáték az, amit csinálnak:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére