Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-féle Amnesty célja a migránsok minél gyorsabb Európába juttatása

Tóth Dalma

2018.06.06. 19:04

A menedékkérõk minél gyorsabb Európába juttatása az egyik fõ célja az Amnesty International globális kampányának - mondta a szervezet egyik magyarországi vezetõje az M1 aktuális csatornának.

Demeter Áron szerint jelenleg 22 és félmillió embert kellene áttelepíteni otthonából, úgy, hogy ne kelljen átkelniük a Földközi-tengeren vagy a Nyugat-Balkánon. 

Az Amnesty International még 2016-ban indította "I Welcome" elnevezésű, menekülteket segítő kampányát. A Soros Györgyhöz köthető szervezet azóta is azt szeretné elérni, hogy az országok arányosan vállaljanak szerepet a menekültek ellátásában. Szerintük a kormányok nem tesznek eleget a menedékkérőkért, éppen ezért helyi megmozdulások szervezésére és petíciók indítására buzdítanak – hangzott el.

A szervezet magyarországi szakértője kiemelte: a menedékkérők befogadása minden ország kötelessége, még akkor is, ha a kormányok képtelenek annyi embert integrálni, mint amennyi az elmúlt években Európába jött.

Demeter Áron a migránsok által elkövetett terrortámadásokról, szexuális és más bűncselekményekről úgy vélekedett: német vagy magyar állampolgárok is ugyanúgy megsértik a törvényeket.

Az Amnesty International kínos helyzetbe keveredett

Az Amnesty International a tegnapi napon nagyon készült az Alkotmánybíróság döntésére a felsőoktatási törvény módosítása és a külfö...

Az Amnesty International a bevándorlási válság kezdete óta nyíltan kiáll a migránsok mellett. A terrorcselekménnyel vádolt Ahmed H., a röszkei zavargások hangadója elleni büntetőeljárás megszüntetését is követelték korábban. Hétfőn pedig a Stop Soros törvényjavaslat ellen demonstráltak a Kossuth téren – idézték fel a műsorban. Demeter Áron azt mondta: szerintük a nemzetközi jog alapján igazuk van, s még ha a parlament el is fogadja a Stop Sorost, ők akkor sem változtatnak majd tevékenységükön.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére