Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-egyetem politikai nyomásgyakorlásként "spontán" levélírásra ösztönzi a hallgatóit

Vincze Viktor Attila

2018.11.28. 12:05

A Népszavára hivatkozva több balliberális médium is arról számol be, hogy az állítólag Magyarországról már mindenképpen távozni akaró Soros-egyetem hallgatóit az egyetem épületében szórólapokon szólítják fel olyan, Orbán Viktornak címzett levelek megírására, amelyekben Soros intézményének a békén hagyását kell kérniük a hallgatóknak.

Az ATV a Népszavára hivatkozva számol be a Soros-egyetem legújabb politikai akciójáról. 

A hír szerint egy olyan szórólapot osztogatnak a Soros-egyetem kampuszán, amelyben arra kérik a hallgatókat, hogy személyes hangvételű levélben számoljanak be a magyar miniszterelnöknek arról, mit is jelent számukra az egyetem „csuklóztatása”, illetve milyen hatással van rájuk az intézmény bizonytalanságban tartása.  

Mint ismeretes, a Soros-egyetem zsaroló diktátuma szerint a kormánynak december 1-ig lenne ideje arra, hogy aláírja azt az államközi megállapodást, ami garantálja az egyetem további, budapesti működését. Ha ezt nem teszi meg a magyar kormány, akkor az egyetem állítólag a legtöbb képzését Bécsbe viszi.

Persze a Soros-egyetem politikai kampányszövegeivel ellentétben a valóság egészen más ebben az ügyben, hiszen a magyar akkreditációval rendelkező Közép-európai Egyetem egyáltalán nem fogja elhagyni Magyarországot. 

Csak a CEU bizonyos "amerikai" diplomát adó posztgraduális képzései nem folytatódnak jövőre, mivel a magyar állam által megkövetelt, amerikai egyetemen zajló saját képzést továbbra sem tudja és nem is kívánja felmutatni az eddig Magyarországon kivételezettként működő Soros-egyetem.

A felsőoktatási intézmény ennek ellenére a működési feltételeinek a teljesítése helyett inkább hamis módon kampányt folytat annak a látszatnak a keltéséért, mintha valamilyen elnyomás áldozata lenne.

Ebből is látszik, hogy ez az ügy csak Soros Györgynek a magyar kormányt minden létező nemzetközi és hazai fórumon egyaránt támadó politikai támadássorozatának az egyik állomása. 

Úgyhogy jövőre is nyugodtan számíthatunk majd a – Soros irdatlan pénzügyi háttere ellenére is minden valós tömegtámogatást nélkülöző – Soros-egyetem melletti tüntetésekre.

Olyan demonstrációkra, amelyeken gyakorlatilag már csak a Soros pénzéből Budapesten "tanuló" Soros-aktivista külföldiek vesznek részt. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor: Erős vár a mi Istenünk

Erős vár a mi Istenünk, jó fegyverünk és pajzsunk. Ha ő velünk, ki ellenünk? – írta a miniszterelnök a Facebook-on.

Az ellenfelek helyett az energiaválság jelenti a legnagyobb kihívást a sportkluboknak

Az ellenfelek helyett az energiaválság jelenti a legnagyobb kihívást a sportkluboknak

Nehéz hetek, hónapok várnak a hazai – és az európai – sportélet főszereplőire a hideg beköszöntével. Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnökének minapi nyilatkozata szerint a magyar sport a rendszerváltozás utáni legnagyobb kihívásával néz szembe a háború okozta energiaválság miatt. A 888.hu megpróbált utánajárni, mivel kell szembenézni a sportélet főszereplőinek, illetve annak, hogyan lehet csökkenteni az emelkedő költségeket.

Már nem ömlik a gáz a tengerbe a megrongálódott Északi Áramlat-2 vezetéken

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe a megrongálódott Északi Áramlat-2 vezetéken – közölte szombaton a vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője.

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

Átadták a Bulgáriát és Görögországot összekötő gázvezetéket. A szombati szófiai ceremónián Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is részt vett, aki szerint a déli vezeték Európa szabadságát jelképezi.

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Pénteken Putyin elnök burkoltan azzal fenyegetőzött, hogy atomfegyvereket vet be a megszállt régiók védelmére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére