Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A sarló és kalapács a Jobbik zászlóit is megtépázhatja?

Nagy Gábor

2016.02.27. 16:38

Pörög a kampányhajrá Salgótarjánban, mi pedig a baloldali alternatívákból szemezgettünk.

A tavaszias szombaton nemcsak a madarak csicseregtek, hanem a pártok is kampányoltak – de nem is akárhogy; hiszen vasárnap, Salgótarjánban időközi választásokat tartanak.

A retro baloldal:

A megyeszékhely politikai éterébe egy váratlan szereplő, Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke is belépett szombaton. A párt kampányzáró rendezvényén az elnök azt mondta, hogy a salgótarjáni kampány  méltatlan volt a pártokhoz és tiszteletlen a helyiekkel szemben.

Thürmer közölte: megválasztása esetén 8600 új munkahely teremtését célozza, és polgármesterként a város működtetéséért dolgozó közmunkásokat is "valóságos munkásként" és minimálbérért alkalmazná, visszaadva ezzel a munkavállalók megbecsülését.

A pártelnök akkor lenne elégedett, ha sikerülne megelőzniük a Jobbik jelöltjét.

A ballib bal, vagy micsoda:

Tóbiás József, az MSZP elnöke szombaton elmondta: a Nemzeti Választási Bizottságnál történt események miatt már nincs bizalom a Nemzeti Választási Bizottságban (NVB). A pártelnök szerint fennállhat a csalás "gyanúja", mert a vasárnapi választásokat az NVB felügyeli; ezért elindították az Üres Nokiás-dobozokért Tiszta Választásért Mozgalmat.

Tóbiás szerint a kormány magára hagyta a várost, de az mégis elindult az építkezés útján. Jelöltjükre, Fekete Zsoltra pedig azért van szükség, mert ő a garancia arra, hogy nem fideszes módra, haveroknak, rokonoknak kedvezve zajlik majd a fejlesztés.

Ha pedig nem lesz kígyó a fülkében, vasárnap akár Győzikével is összefuthat az ember.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére