Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Sargentini-jelentés az önálló bevándorláspolitika miatt büntetné Magyarországot

Horváth József György

2018.09.04. 20:51

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter szerint a Sargentini-jelentés semmi másra nem tesz kísérletet, mint Magyarország megbüntetésére az önálló, szuverén bevándorláspolitika miatt.

Gulyás Gergely kedden az Inforádió Aréna című műsorában közölte: a jelentésben sok más téma is van, de azok "mondvacsináltak", öt-hat-hét évvel ezelőtt lezárták őket, megegyeztek az Európai Bizottsággal.

Ami fennmarad, az a menekültügy, a bevándorláspolitika és az, hogy "mi az, amit a magyar kormány rosszul csinál", noha a kormány semmi mást nem tesz, mint védi az Európai Unió külső határait, és egyértelművé teszi, hogy minden állam polgárainak maguknak kell meghatározniuk, kikkel akarnak együtt élni – tette hozzá.

Ha az Európai Parlamentben Magyarország van napirenden, akkor ez egy Magyarország elleni támadás, ezért indokolt, hogy a lehető legmagasabb szinten képviselje és védje meg magát az ország"

– mondta Gulyás Gergely, arra célozva, hogy a miniszterelnök is részt vesz a jelentés vitájában.

A jövő évi európai parlamenti választásokról azt mondta: az látszik, hogy a legfontosabb törésvonal a migráció kérdése lesz.

A közvetlen uniós voksolások 1979 óta tartó folyamatában először lesz egységes európai téma, és nem tagállami belpolitikai viták alapján döntenek a választók – tette hozzá a miniszter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére