Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A robbanás kitörölte a rendõrnõ emlékeit

Nagy Gábor

2016.09.28. 06:48

Felébresztették a kómából a megtámadott rendõrnõt, de nem emlékszik semmire.
Az egyik – szeptember 24-i robbantásban megsérült – rendőr már kedden elhagyhatta az intenzív osztályt, míg társát, A. Szabinát orvosai felébresztették a kómából

Alapvető fordulatot hozhat a nyomozásban, ha a megsérült rendőrnő bármire is emlékszik a Teréz körúti robbantásról. Úgy tűnik, hogy a rendőrnő állapota egyre javul, ezért az orvosai úgy döntöttek, hogy felébresztik a mélyaltatásból.

A Blikk információja szerint a járőr nem emlékszik arra, hogy mi történt vele.

Az, hogy az ébresztés után nem emlékszik semmire, nem jelenti azt, hogy később sem fog. [...] Nem kizárt, hogy úgynevezett poszttraumás stressz áll fenn a betegnél, de könnyen elképzelhető, hogy idővel visszajönnek az emlékek"

– nyilatkozta egy szakorvos a napilapnak.

A Blikk úgy tudja, hogy a másik rendőr, V. László sem emlékszik semmire a detonációból, de ő is egyre jobban van, és már ki is tudták hallgatni a kollégái.

Orbán Viktor kedden a robbantás kapcsán elmondta, hogy egyelőre semmilyen jel nem utal arra, hogy bármilyen összefüggés lenne a migránsválság és a szombati Teréz körúti robbantás között. A kormányfő közölte azt is, hogy utasította Pintér Sándor belügyminisztert: bármi áron, de fogják el, "vadásszák le" az elkövetőt, és szedjék ki belőle, hogy mit és miért cselekedett.

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére